The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Франция-04.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Οι προκριματικοί αγώνες για το επερχόμενο Μουντιάλ διεξάγονται από την Τετάρτη. Επιπλέον, στον Παλαιό Κόσμο, αυτό το «παράθυρο» μοιάζει πολύ με το πρόγραμμα του Euro, με παιχνίδια για 3 ημέρες. Όσοι λοιπόν άνοιξαν τον τρέχοντα κύκλο στα μέσα της εβδομάδας θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο το Σάββατο. Εστί και στο Κίεβο θα παίξουν μεταξύ τους οι εθνικές της Ουκρανίας και της Γαλλίας. Ποια είναι όμως η διάθεση των «κίτρινο-μπλε» που έκαναν νέο λάθος;

Η Ουκρανία σε αυτή την πρόκριση έβγαζε συνέχεις ισοπαλίες

Οι «Κίτρινο-μπλε» ξεκίνησαν την τρέχουσα επιλογή υπό τον Σεβτσένκο, σταμάτησαν συγκλονιστικά τους Γάλλους στο Παρίσι. Μόνο που το σκορ, 1-1, επαναλήφθηκε τόσο με τους Φινλανδούς όσο και με τους Καζάχους εδώ, στο Κίεβο. Μετά ήταν το Euro, με τα προημιτελικά, αλλά υπήρχαν μεγάλα ερωτήματα για το παιχνίδι. Και τέλος, ταξίδι στο Νουρ-Σουλτάν την 1η Σεπτεμβρίου. Με νέο τεχνικό η ομάδα έκανε το ίδιο λάθος όπως και τον Μάρτιο. Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά (ο Γιαρέμτσουκ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ) και έχοντας δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, οι Ουκρανοί χάλασαν πολλά. Για πολύ καιρό θα θυμούνται τις στιγμές των Ματβιένκο και Σόμπολ στο 2ο ημίχρονο, με το 1-0… Αλλά παραδοσιακά επέτρεψαν στον αντίπαλο να σκοράρει σχεδόν από την πρώτη κιόλας σοβαρή στιγμή. Ακόμη χειρότερα, έχοντας «μαζέψει» στο 3ο λεπτό της παράτασης. Αυτό είναι, μπορούν να προετοιμάζονται για το Ευρώ; Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να τα τελειώσουν όλα;

Η Γαλλία δεν μοιάζει με ομάδα που αξιοποιεί τις δυνατότητές της

Τα «κοκοράκια της Γαλλίας» έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις για το Ευρώ. Πήγαν εκεί με την ιδιότητα του παγκόσμιου πρωταθλητή και μόνο οι τεμπέληδες δεν έκαναν αναλογία με αυτό που συνέβη πριν από 20 χρόνια. Τότε ο Ντεσάμ ήταν στο γήπεδο και με την ιδιότητα του αρχηγού σήκωσε για τους παγκόσμιους πρωταθλητές και το τρόπαιο του Ευρω και το κύπελλο. Τώρα, ήδη ως προπονητής, τελείωσε τον αγώνα με τους παίκτες του ήδη στους 16. Δημιουργείται η εντύπωση, ότι απλώς τιμωρήθηκαν για χαλάρωση πολύ νωρίς. Έχοντας προβάδισμα με 3-1, το φαβορί επέτρεψε στην Ελβετία να καλύψει την διαφορά. Και στη συνέχεια υπήρξε χαμένη διαδικασία των πέναλτι με την αποφασιστική αποτυχία του Μπαμπέ, ο οποίος επίσης απέτυχε προσωπικά. Επιπλέον, το 1-1 την Τετάρτη στο Στρασβούργο εναντίον της Βοσνίας, με την απομάκρυνση του Κούντε, δεν μπορεί επίσης να αποδοθεί στο ενεργητικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γαλλία έχει να χάσει στα 7 πρώτα ματς, έως 0-2 στο Κίεβο στα πλέι-οφ για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο δεύτερο αγώνα ήταν 3-0 υπέρ του Ribery και της παρέας του. Ενώ πριν από ένα χρόνο η Ουκρανία έχασε 1-7.

Πρόβλεψη

Η Ουκρανία φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσει μια σοβαρή αναδιάρθρωση. Η Γαλλία δεν θα κάνει λάθος δύο φορές, ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους (απόδοση – 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *