The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Βόρεια Μακεδονία: προγνωστικά για στοίχημα

Украина-СевернаяМакедония-17.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

National Arena

Το τελευταίο μέρος του Euro εξελίσσεται ραγδαία, στις 17 Ιουνίου θα έχουμε τρεις αγώνες του δεύτερου γύρου στη φάση των ομίλων. Οι ειδικοί μας έχουν προετοιμάσει προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία.

Οι Ουκρανοί έδειξαν ένα καλό παιχνίδι

Εθνική Ουκρανίας έδειξε καλό ποδόσφαιρο στην πρώτη συνάντηση εναντίον των Ολλανδών, ο αντίπαλος είχε πλεονέκτημα, αλλά οι Ουκρανοί είχαν καλές αντεπιθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο εναντίον της Ολλανδίας έληξε χωρίς γκολ, και σε 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου οι Ουκρανοί έχασαν δύο φορές. Η ομάδα δεν παραιτήθηκε, αλλά έκανε μια επιστροφή, ένα υπέροχο γκολ από τον Yarmolenko και γκολ μετά από ένα πρότυπο από τον Yaremchuk συγκλόνισαν το κοινό στο Άμστερνταμ. Δεν ήταν δυνατό να διατηρηθεί το ισόπαλο αποτέλεσμα, στο τέλος μετά από ένα πέρασμα οι Ολλανδοί άρπαξαν τη νίκη 2:3. Σε αυτό το παιχνίδι ο Mikolenko και ο Zinchenko έπαιξαν κάτω από τις ικανότητές τους, ο αντίπαλος φρουρούσε στενά τον Malinovsky. Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά σίγουρα αφήνει την ελπίδα για πρόκριση από τον όμιλο, λόγω τραυμάτων, οι Zubkov και Tsygankov πιθανότατα δεν θα παίξουν.

Η Βόρεια Μακεδονία μπορεί να κάνει έκπληξη

Πρόκριση στο Euro 2021 ήταν ήδη ένα σημαντικό επίτευγμα για τη Βόρεια Μακεδονία, αν και η ομάδα προφανώς δεν πρόκειται απλώς να εμφανιστεί. Στην πρώτη συνάντηση εναντίον της Αυστρίας κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Μέχρι το 78ο λεπτό το σκορ ήταν 1:1, αλλά δεν ήταν δυνατό να αντέξει την πίεση, με αποτέλεσμα, να χάσει δύο γκολ στο τέλος, ήττα με σκορ 1:3. Ο βετεράνος σταρ Γκόραν Πάντεφ σκόραρε στη Βόρεια Μακεδονία. Η ομάδα θεωρείται κύριο αουτσάιντερ του ομίλου, αν και αν κατάφεραν να νικήσουν τη Γερμανία πρόσφατα, τότε υπάρχει η ευκαιρία να επαναληφθεί η επιτυχία με άλλους.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο-με- πρόσωπο το πλεονέκτημα ήταν από την πλευρά των Ουκρανών, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στα προκριματικά για το Euro 2016, τότε και οι δύο φορές η Βόρεια Μακεδονία έχασε, 0:1 εκτός και 0:2 εντός έδρας. Πριν από αυτό υπήρχαν φιλικά παιχνίδια, λευκή ισοπαλία και ήττα της Ουκρανίας 0:1.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν πρέπει να ντρέπονται για το παιχνίδι στις πρώτες συναντήσεις, αν και έχασαν, φαινόταν αξιοπρεπείς. Η Ουκρανία είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι πρέπει να φοβούνται τους Β. Μακεδόνες. Πιστεύουμε ότι εδώ οι παίκτες του Andriy Shevchenko θα είναι σε θέση να κερδίσουν τρεις βαθμούς, διαφορετικά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπουν στα πλέι-οφ. Στοιχηματίζουμε στην επιτυχία των Ουκρανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Ουκρανίας με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *