The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Αυστρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Австрия-21.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία παιχνίδια του Ομίλου Γ. Η Ουκρανία και η Αυστρία, εκτός από την Ολλανδία, που έχουν ήδη γίνει πρώτη, διεκδικούν την πρόκριση στα πλέι οφ από εκεί. Αλλά υπάρχει κόλλημα εδώ: η τρίτη θέση μπορεί να είναι περαστική και η δεύτερη οδηγεί κατευθείαν στην Ιταλία. Πώς θα παίξουν, τι σκοπεύουν να επιτύχουν οι αντίπαλοι;

Η Ουκρανία κέρδισε επιτέλους μια νίκη

Εθνική Ουκρανίας σε κάθε περίπτωση κατάφερε να αποδειχθεί καλύτερη από ό, τι στο προηγούμενο Euro. Τότε υπήρξε αποτυχία, με 3 «ξηρές» ήττες, ακόμη και από τη Βόρεια Ιρλανδία. Και κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου, στο σπιτικό τουρνουά το 2012, όλα τα γκολ ήταν το διπλό του Σεβτσένκο εναντίον της Σουηδίας και όλες οι επιτυχίες – η νίκη επί του Ιμπραήμοβιτς και της παρέας του. Τώρα, στο Βουκουρέστι, κατάφεραν να επαναλάβουν το 2-1, έστω με τους Β. Μακεδόνες. Παρεμπιπτόντως, θα ήταν περισσότερο αν ο Malinovsky σημειώνοντας το πέναλτι θα μπορούσε να νικήσει τον τερματοφύλακα. Ενώ μέχρι στιγμής σκοράρει  μόνο το ζευγάρι που έχει ήδη παρατσούκλι «Ya-Ya», Yarmolenko και Yaremchuk, καθένας από τους οποίους έχει από 2 γκολ και 1 ασίστ μεταξύ τους.

Η Αυστρία κατατάσσεται 3η στον όμιλο μέχρι στιγμής

Το «Das Team» δεν εκδηλώνεται ιδιαίτερα προς το παρόν. Στην αρχή υπήρξε μια δύσκολη νίκη επί του αουτσάιντερ του κουαρτέτου, των Β. Μακεδόνων. Αφού σκόραραν ένα γκολ, οι παίκτες του Φράνκο Φόντα τους επέτρεψαν να απαντήσουν γρήγορα, και στην πραγματικότητα χάρισαν στον Πάντεβ μια ωραία ευκαιρία για σουτ. Και έπειτα για πολύ ώρα και επίμονα, αλλά όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα, προσπαθούσαν να διαπεράσουν την άμυνα του ντεμπιτάντ, το οποία έδειχνε με όλη του τη δύναμη ότι θα ήταν ευχαριστημένος με ισοπαλία. Κατάφεραν να σκοράρουν μόνο στο τέλος, δύο φορές. Αλλά ο Αρναούτοβιτς, με το Σερβικό αίμα του, γιόρταζε τόσο πολύ που πήρε την αποβολή. Και μόνο από το πάγκο παρακολούθησε τους συνεργάτες του να χάνουν χωρίς ειδικές επιλογές από την Ολλανδία. Και ο Alaba, αντί να «κάνει τη διαφορά», κατάφερε να προκαθορίσει την αποτυχία της εθνικής του ομάδας με πολλούς τρόπους, σε μια προαιρετική κατάσταση «έβγαλε» ανόητο πέναλτι. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερο, αλλά ακόμη και το 0-2 σημαίνει ότι οι Αυστριακοί είναι τώρα τρίτοι όσον αφορά τους πρόσθετους δείκτες. Αλλά μπορεί ακόμη και να είναι στρατηγικά πιο βολικό, οπότε δεν πρέπει να εκπλαγείτε από το παιχνίδι για ισοπαλία σε αυτήν τη συνάντηση.

Προηγούμενοι αγώνες

Όλα έρχονται σε φιλικούς αγώνες το 2011-2012. Τότε οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας με γκολ: 2-1 στην Ουκρανία, 3-2 στην Αυστρία.

Πρόβλεψη

Αξίζει να σημειωθεί πόσο χαμηλή απόδοση έχει η ισοπαλία στην επερχόμενη συνάντηση, σε γενικές γραμμές, θα ικανοποιήσει και τις δύο. Όμως, θυμούμενοι πόσο θεαματικά παίζει η Ουκρανία, αξίζει να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,615.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *