The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουγγαρία – Ρωσίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hungary-Russia-05.06

Φιλικός αγώνας

Την Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017 στις 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας στη Βουδαπέστη στο γήπεδο «Groupama» θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουγγαρίας και της Ρωσίας.

Ας ξεκινήσουμε με το να σας υπενθυμίσω ότι η εθνική Ουγγαρίας, η οποία στην ιστορία της υπήρξε όσο στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου, τόσο και στις πρόποδές του, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά είχε πάρα πολύ καλές επιδόσεις. Νικώντας την Αυστρία στη φάση των ομίλων, και παίζοντας ισοπαλία με την Ισλανδία και την Πορτογαλία, η Ουγγαρία έφτασε τα πλέι-οφ από την 1η θέση. Στο γύρο για αποκλεισμό η εθνική Ουγγαρίας συνάντησε με την εθνική του Βελγίου και τελικά έχασε 0:4. Όσον αφορά της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εδώ η Ουγγαρία είχε αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό για τις δύο πρώτες θέσεις, τις οποίες τις διεκδικεί η Ελβετία και Πορτογαλία.

Η εθνική Ρωσίας με τη σειρά της στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία έχει γίνει μία από τις σημαντικότερες απογοητεύσεις. Έπαιξε ισοπαλία με τους Βρετανούς, στη συνέχεια έχασε από τη Σλοβακία και την Ουαλία και από την τελευταία θέση στον όμιλο έφυγε σπίτι της. Επειδή η Ρωσία έχει γίνει γηπεδούχος χώρα του μέλλοντος Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, στη φάση των ομίλων η ομάδα προκρίθηκε αυτόματα. Ίσως είναι προς το καλύτερο, επειδή αυτή τη στιγμή η Ρωσία παίζει πολύ άσχημα, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα των πρόσφατων φιλικών, όπου οι Ρώσοι έχασαν από την Κόστα Ρίκα, το Κατάρ και την Ακτή Ελεφαντοστού, έπαιξαν ισοπαλία με τους Βέλγους και τους Τούρκους, καθώς και νίκησαν την Γκάνα και τη Ρουμανία.

Η ιστορία των συναντήσεων των χωρών αυτών αποτελείται μόνο από 4 αγώνες. Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα με μεγάλο πλεονέκτημα παραμένουν υπέρ της Ρωσίας, η οποία κέρδισε κατά τη διάρκεια αυτή 3 νίκες και μία συνάντηση έληξε με ισοπαλία. Όσον αφορά το επερχόμενο αγώνα, είναι δύσκολο να προβλεφθεί το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι οι ομάδες δε θα έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, μόλις τώρα τελείωσαν τα εγχώρια πρωταθλήματα, οπότε είναι απίθανο να δούμε τη μαχητική σύνθεση. Ωστόσο, η Ρωσία πρέπει να βρει το νικητήριο σχέδιο, και ως εκ τούτου ενδέχεται να είναι σε θέση να ξεφύγει από την ήττα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ της φιλοξενούμενης ομάδας (0) με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *