The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουγγαρία εναντίον Αγγλία: προγνωστικά για στοίχημα

Венгрия-Англия-02.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φέρεντς Πούσκας

Μόλις πριν από 2 μήνες η Αγγλία έπαιξε στον τελικό του Euro. Τώρα οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σκέφτονται ήδη το Μουντιάλ του 2022. Ο αγώνας για την πρόκριση σε αυτό τα «τρία λιοντάρια» θα συνεχίσουν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουδαπέστη. Θα καταφέρει η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας να σταματήσει τα φαβορί του ομίλου εντός έδρας;

Η Ουγγαρία έκανε τη διαφορά στο καλοκαιρινό Euro

Η ομάδα κατέληξε στον «όμιλο του θανάτου» στο τουρνουά. Και αρχικά έμοιαζαν να είναι κάποιου είδους «αρνιά για σφαγή» στην παρέα των γιγάντων. Αλλά οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι ήταν πολύ κοντά στην επιτυχία. Στον πρώτο γύρο, κράτησαν την Πορτογαλία μέχρι το 84ο λεπτό, μέχρι που ο Γκερέιρο πέτυχε γκολ με 2 ρουσκέτες κατά τη διάρκεια της αποφασιστικής επίθεσης (ωστόσο, τότε η νυν πρωταθλήτρια της ηπείρου σκόραρε δύο ακόμη φορές). Στη συνέχεια έγινε ισοπαλία 1-1 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Τέλος, στον καθοριστικό αγώνα με τη Γερμανία, ο αουτσάιντερ προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ (ο Σαλάι είχε γκολ και ασίστ). Αλλά οι Γερμανοί επέβαλαν την ισοπαλία και παρ ‘όλα αυτά πέταξαν την Ουγγαρία από τα πλέι οφ. Τώρα η σύνθεση έχει ενισχυθεί και οι Soboslai – Dominik επουλώθηκαν τελικά ο τραυματισμός του και ήταν υπερβολικός στην ΡΜ Λειψίας.

Η Αγγλία αφήνει πολύ αντικρουόμενες εκτιμήσεις

Τα «τρία λιοντάρια», αφενός, μπόρεσαν να ανανεώσουν την ιστορία τους. Για πρώτη φορά, η ομάδα έφτασε στον τελικό του Euro. Επίσης υπό τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ήταν ημιτελικός του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου και κέρδισε τον όμιλό της στην κατηγορία Α της Κοινωνίας των Εθνών. Από την άλλη πλευρά, πολλοί πιστεύουν ότι ο σημερινός προπονητής παίζει πολύ δειλά, ότι με ένα απίστευτο σύνολο παικτών είναι αδύνατο να παίξεις τόσο ρεαλιστικά και προσεκτικά, απαγορεύοντας κάθε αυτοσχεδιασμό. Στον ημιτελικό τη Δανία την πίεσαν στο τέλος χάρη σ’ ένα πολύ αμφιλεγόμενου πέναλτι, στον καθοριστικό αγώνα που παίχτηκε στο Γουέμπλεϊ, δηλαδή εντός έδρας, ανοίγοντας το σκορ, οι Βρετανοί κατέληξαν να χάσουν στα πέναλτι από την Ιταλία. Αλλά μέχρι στιγμής, ο διευθυντής είναι ικανοποιημένος και, ως εκ τούτου, το στυλ δεν θα αλλάξει. Και το επίπεδο των παικτών, από τον Πίκφορντ στο τέρμα μέχρι τον Κέιν στα άκρα, επιτρέπει να επιτύχουν, τουλάχιστον σε επίπεδο προκριματικών, καλά αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής, στα προκριματικά οι Βρετανοί έχει 3 νίκες σε 3 αρχικές συναντήσεις του Μαρτίου.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Ούγγροι κέρδισαν την πρώτη συνάντηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1962. Αλλά μετά από αυτό, οι Βρετανοί επέτρεψαν στον αντίπαλο να πάρει μόνο 1 ισοπαλία, κερδίζοντας τις άλλες 6 συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Ουγγαρία είναι πιθανό να παίξει κλειστά, με έμφαση στην άμυνα. Η Αγγλία του Σάουθγκεϊτ επίσης δεν επιδίδεται στην ψυχαγωγία. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *