The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уэльс-Нидерланды-08.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε μια νέα διοργάνωση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνών. Όμως αυτή τη φορά το «παράθυρο» είναι μακρύ και έντονο, για αυτή την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί αρκετοί αγώνες του 2ου γύρου. Μεταξύ τους στο Κάρντιφ θα παίξουν εθνικές ομάδες της Ουαλίας και της Ολλανδίας. Μπορεί ο Μπέιλ και η παρέα να βρουν τη δύναμη να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους «πορτοκαλί»; Οι αναλυτές του ιστότοπου δημοσίευσαν μια αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 8 Ιουνίου 2022.

Η Ουαλία ξεκίνησε το καλοκαίρι με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα

Οι «Δράκοι» με πολλούς τρόπους δυσκόλεψαν τη ζωή τους με επιτυχημένα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι το παιχνίδι των Ουαλών δεν είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ και η σύνθεση είναι μάλλον ετερόκλητη, ένα είδος «χαζοκεφαλιού» από αστέρια που είναι ήδη μεγάλης ηλικίας και ποδοσφαιριστές από τη μη ελίτ κατηγορία της Αγγλίας. Και μάλιστα αντί για πλήρη προπονητή, του Γκιγκς, που συνεχίζει να έχει προβλήματα με το νόμο, δουλεύει στη θέση αντ’ αυτού ο Ρομπ Πέιτζ. Αλλά ταυτόχρονα, η ομάδα μπόρεσε να φτάσει στα πλέι οφ στο Euro και έφτασε στον τελικό στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την Κυριακή η Ουαλία πάλεψε σκληρά, υπερασπίστηκε τη νίκη επί της Ουκρανίας. Τι διαφορά έχει όμως το ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αν το αυτογκόλ του Γιαρμολένκο κατέγραψε το τόσο αναγκαίο 1-0; Τώρα πρέπει να επιστρέψουν στο Πρωτάθλημα Εθνών. Ξεκίνησαν την 1η Ιουνίου, όταν πήγαν να επισκεφτούν την Πολωνία. Στο Βρότσλαβ, παίζοντας ουσιαστικά με δεύτερη σύνθεση, η ομάδα άνοιξε το σκορ και δέχτηκε μόνο δύο φορές στο τέλος. Θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο τώρα;

Η Ολλανδία προσπαθεί να δείξει τις δυνατότητές της

Οι «πορτοκαλί» έπαιξαν στο Euro του 2021 – ήταν το πρώτο τελικό τουρνουά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Μόνο που ο Κούμαν, που κέρδισε την πρόκριση, πήγε στη Μπαρτσελόνα και ο Ντε Μπουρ, που τον αντικατέστησε, δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση. Στο ηπειρωτικό πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τον όμιλο, έχασε με την ομάδα ήδη στους 16, δεν απάντησε σε 2 γκολ από την Τσεχία. Και έβαλε σοβαρά σε κίνδυνο την επιτυχία στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευτυχώς, ο van Gaal επέστρεψε στη θέση του προπονητή το φθινόπωρο. Ο έμπειρος τεχνικός μπόρεσε να βγάλει το μέγιστο, έχοντας κερδίσει 5 στους 6 αγώνες στο τέλος (όλα εκτός από την ισοπαλία με το Μαυροβούνιο), οι Ολλανδοί ανέβηκαν κιόλας στην 1η θέση. Τώρα, όμως, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα άλλο τουρνουά, το Πρωτάθλημα Εθνών. Ξεκίνησε με το Βέλγιο και ένα λαμπερό 4-1. Θα επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο στο Κάρντιφ;

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, σ’ αυτό το ζευγάρι δεν βγαίνει σοβαρή μάχη. Συνολικά, έπαιξαν 7 αγώνες και μέχρι στιγμής οι Ολλανδοί έχουν 100% αποτέλεσμα – κέρδισαν όλους.

Πρόβλεψη

Η Ουαλία μπήκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες – τι είναι για αυτούς το Πρωτάθλημα Εθνών, την 3η ημέρα των εορτασμών; Ποντάρουμε στη νίκη των Ολλανδών με χάντικαπ -1 και απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *