The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Κροατία: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 13 Οκτωβρίου 2019

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Wales - Stadion Gradski vrt, Osijek, Croatia - June 8, 2019  Croatia's Luka Modric in action with Wales' Jamie Lawrence   REUTERS/Antonio Bronic

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Ε – 8 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Στις 13 Οκτωβρίου, στις 9:00 μμ, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 8ης ημέρας επιλογής για το Euro 2020, μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουαλίας και της Κροατίας στο Στάδιο Κάρντιφ Σίτι.

Εθνική Ουαλίας

Η εθνική Ουαλίας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οι παίκτες κινδυνεύουν να μην μπουν στο τελικό στάδιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ειλικρινά αδύναμα παίζει η Ουαλία σ’ αυτά τα προκριματικά, έχοντας μέχρι στιγμής καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Σλοβακία 1:0 και την εθνική του Αζερμπαϊτζάν 2:1. Στο τελευταίο παιχνίδι οι “δράκοι” συναντήθηκαν με έναν από τους κύριους ανταγωνιστές για το εισιτήριο στο Euro 2020, την εθνική Σλοβακίας. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, ανοίγοντας σκορ στο 25ο  λεπτό, σκόραρε ο Moore. Ωστόσο, μετά από αυτό, η Ουαλία ηρέμισε, που επέτρεψε στον αντίπαλο να ισοφαρίσει και να εκδικηθεί για το χαμένο γκολ. Ως αποτέλεσμα, η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 1:1. Η Ουαλία με 7 βαθμούς καταλαμβάνει την 4η θέση στον όμιλο Ε, με διαφορά τερμάτων 5:5, αλλά οι “δράκοι” έχουν ένα παιχνίδι σε χέρι.

Εθνική Κροατίας

Η Κροατία τελικά άρχισε να παίζει με πλήρη δύναμη, οι παίκτες δεν χάνουν για 4 αγώνες στα προκριματικά και τώρα είναι το κύριο φαβορί του ομίλου. Μετά τη νίκη επί της εθνικής Σλοβακίας 4:0, οι Κροάτες απροσδόκητα σκόνταψαν στον  αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν, ισοπαλία 1:1. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο, η ομάδα συγκεντρώθηκε, νικώντας με βεβαιότητα την Ουγγαρία εντός έδρας 3:0. Γκολ στη συνάντηση είναι στο λογαριασμό των Modric και Petkovic (διπλό). Η ασημένια πρωταθλήτρια του κόσμου κατέχει την 1η θέση στον όμιλο Ε, έχοντας κερδίσει 13 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 13:5. Η νίκη στον επόμενο αγώνα σχεδόν εγγυάται τη συμμετοχή των Κροατών στον κύριο γύρο του Euro.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες εξακολουθούν να αγωνίζονται για τη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε ο αγώνας υπόσχεται να είναι τεταμένος, αφού η νίκη είναι σημαντική τόσο για τους Κροάτες όσο και για την Ουαλία. Οι Κροάτες δεν θα μείνουν χωρίς βαθμούς, αφού η ομάδα πέτυχε καλό ρυθμό και νικάει τους βασικούς ανταγωνιστές της με σιγουριά. Καθώς και τα στατιστικά των προσωπικών συναντήσεων μιλούν υπέρ των Κροατών, η Ουαλία δεν κατάφερε ποτέ να γιορτάσει νίκη επί αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η εθνική Κροατίας δε θα χάσει – χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *