The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wales-Ireland-06.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι, Κάρντιφ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι εθνικές της Ουαλίας και της Ιρλανδίας θα διασταυρωθούν και πάλι μεταξύ τους, αυτή τη φορά στη φάση των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών. Εντελώς πρόσφατα οι Ουαλοί και οι Ιρλανδοί έπαιξαν μεταξύ τους στον ίδιο όμιλο των  προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε οι Ιρλανδοί ήταν πιο τυχεροί, κερδίζοντας στο «Στάδιο Κάρντιφ» στο αποφασιστικό παιχνίδι με σκορ 1:0. Τώρα οι Ουαλοί έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση, τα κίνητρο είναι στο πλευρό των γηπεδούχων, και οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “δράκους” το φαβορί της συνάντησης.

Ένας αγώνας

Το καλοκαίρι η εθνική της Ουαλίας έπαιξε μόνο ένα φιλικό αγώνα με την εθνική του Μεξικού, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 0:0. Από τότε πέρασαν πάνω από 3 μήνες, γι’ αυτό είναι δύσκολο να πούμε, σε ποια φόρμα θα έρχονται οι παίκτες της Ουαλίας για το επερχόμενο παιχνίδι. Το σίγουρα είναι ότι η εθνική της Ουαλίας θα έχει το ύψιστο του κίνητρου, επειδή κανείς στην ομάδα δεν έχει ξεχάσει ότι οι Ιρλανδοί απέκλισαν την Ουαλία από τον αγώνα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Under

Μετά την αποτυχία στα πλέι-οφ των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες. Πρώτα, οι “πράσινοι” έχασαν από τους Τούρκους 0:1, στη συνέχεια από τους Γάλλους 0:2, και έπειτα νίκησαν την εθνική των ΗΠΑ 2:1. Σε γενικές γραμμές, οι Ιρλανδοί μπορούν να ονομαστούν ομάδα του «πάτους», δεν υπάρχουν επιθετικοί υψηλού επιπέδου, αλλά υπάρχουν αρκετά καλοί αμυντικοί και βοηθοί μεσαίοι.

Πρόβλεψη

Στο προηγούμενο προκριματικό γύρο οι εθνικές της Ιρλανδίας και της Ουαλίας έπαιξαν δύο φορές μεταξύ τους αναποτελεσματικά 0:0 και 0:1. Από τότε οι ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολύ, οπότε δεν πρέπει να αναμένουμε έντονες αλλαγές όσον αφορά τη βελτίωση των επιδόσεων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *