The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wales-Denmark-16.11

Πρωτάθλημα Εθνών

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Κάρντιφ Σίτυ Στάδιο”, Κάρντιφ

Η εθνική Ουαλίας στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών θα αγωνιστεί με την εθνική Δανίας. Αυτός είναι ο αγώνας του 4ου ομίλου της Λιγκ Β, και η κατάσταση στον όμιλο είναι τέτοια που και οι δύο ομάδες στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζονται νίκη. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βρίσκουν ξεκάθαρο φαβορί, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Σε γενικές γραμμές, είναι δυνατό να συμφωνήσουμε με την γραμμή πονταρίσματος, επειδή οι Ουαλοί είναι κατώτεροι από τον αντίπαλό τους στη σύνθεση, όμως η βρετανική ομάδα έχει το πλεονέκτημα στον παράγοντα της έδρας.

Πήραν εκδίκηση

Η εθνική Ουαλίας μετά από τρεις αγώνες στο Πρωτάθλημα Εθνών έχει 6 βαθμούς στο ενεργητικό. Οι Ουαλοί κέρδισαν δύο φορές την Ιρλανδία 4:1 εντός έδρας και 1:0 εκτός, έχασαν από τους Δανούς εκτός έδρας 0:2. Επίσης το φθινόπωρο του 2018 έπαιξαν ένα φιλικό αγώνα εναντίον της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος έληξε με ήττα 1:4.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία η εθνική Δανίας έπαιξε τέσσερις αγώνες: δύο φιλικούς και δύο στο Πρωτάθλημα Εθνών. Στα φιλικά η ομάδα έχει τα εξής στατιστικά στοιχεία: 0:3 ήττα από τη Σλοβακία και 2:0 νίκη επί των Αυστριακών. Στο Πρωτάθλημα Εθνών οι Δανοί νίκησαν στην έδρα τους την Ουαλία 2:0, έπαιξαν ισοπαλία με την Ιρλανδία με σκορ 0:0. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί σε δύο επίσημες συναντήσεις κατά την αναφερόμενη περίοδο δεν έχασαν ποτέ.

Πρόβλεψη

Η Δανία έχει πλήρη τάξη με άμυνα, ενώ η εθνική Ουαλίας, αν και είναι γηπεδούχος, πιθανότατα θα παίξει με δεύτερο αριθμό ενάντια στους Γιουτλάντερς, καθώς οι Βρετανοί είναι κατώτεροι στη σύνθεση από τον αντίπαλό τους. Είναι απίθανο η επερχόμενη συνάντηση να είναι αποτελεσματική, το τίμημα ενός λάθους είναι υψηλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *