The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Δανία: προγνωστικά για στοίχημα

Уэльс

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Η Δανία άφησε τους Ρώσους χωρίς πλέι-οφ για να παίξει εναντίον της Ουαλίας στην πρώτη τους συνάντηση των 16, το Σάββατο στο Άμστερνταμ. Ποιος θα φτάσει στους προημιτελικούς, αφού πέτυχε το στόχο του στο Johan Cruyff Arena; Το τμήμα ανάλυσης του ιστότοπου μας κάνει πρόβλεψη για τον πολυαναμενόμενο αγώνα πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει το απόγευμα της 26ης Ιουνίου 2021.

Η Ουαλία έχει ήδη εκπληρώσει τους στόχους της για το τουρνουά

Οι «Δράκοι» σίγουρα δεν θεωρούνταν φαβορί του κουαρτέτου. Μια ομάδα στην οποία παιδιά από το Τσάμπιονσιπ και ακόμη και το Λιγκ 1 της Αγγλίας παίζουν δίπλα στους ηγέτες που δεν έχουν περάσει την καλύτερη σεζόν, όπου δεν υπάρχει πλήρης επικεφαλής προπονητής, τον «περιορισμένο στα ταξίδια» Giggs αντικαθιστά ο Paige… Αλλά, ίσως, λόγω της υποτίμησης οι Ουαλοί πέτυχαν το αποτέλεσμα. Σε τελική ανάλυση, οι Ελβετοί θα μπορούσαν να πιέσουν τον αντίπαλο, ενώ αντίθετα εξασθένησαν την πίεση και έλαβαν αντάλλαγμα. Ένα διαμετρικά αντίθετο σενάριο θα μπορούσε να είχε συμβεί με την Τουρκία, αλλά ο Γουάρντ τράβηξε το σουτ του Μπουράκ μετά από ένα κόρνερ, και στη συνέχεια ο Μπέιλ διόρθωσε για την αστοχία του με πέναλτι, παίζοντας έξυπνα ένα πρότυπο και βγάζοντας την μπάλα στον Ρόμπερτς. Μετά ήταν ήδη δυνατό να χάσουν από το ιταλικό πάγκο, αλλά γιατί πήρε την κόκκινη κάρτα ο Αμπαντού;

Η Δανία απάντησε στην πρόκληση με αξιοπρέπεια

Ο «δυναμίτης» τη δεύτερη μέρα του Euro κιόλας έλαβε σοβαρό χτύπημα. Στην αρχή έμεινε χωρίς τον Eriksen. Και έπειτα οι σοκαρισμένοι συνεργάτες του κατάφεραν να χάσουν από τη Φινλανδία, ένα αουτσάιντερ του ομίλου. Ήδη για τον αγώνα εναντίον του Βελγίου ο Yulmand έκανε τα παλικάρια του να  συνέλθουν, αλλά αυτό δεν έφερε βαθμούς, εμπόδισε ο απίστευτος De Bruyne (βγήκε γι αντικατάσταση και σκόραρε και τα δύο γκολ) και έλλειψη τύχης (τι αξίζει το δοκάρι όταν ο Courtois δεν έχει μπορούσε να σώσει;) Έμεινε μόνο τη Δευτέρα να παίξουν στην Κοπεγχάγη με τους Ρώσους μόνο για να κερδίσουν και να πιστέψουν στην τήρηση των αρχών από τους «κόκκινους διαβόλους». Το αποτέλεσμα ήταν άριστο: οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτέσοφ κατάφεραν να απαντήσουν στα 4 γκολ από τους Δανούς μόνο με ένα γκολ από τον Ντζιούμπα από πολύ αμφίβολο πέναλτι. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν και να βγει κιόλας στη 2η θέση, ο Lukaku και η παρέα δεν απογοήτευσαν!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Δανία έχει κερδίσει 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις με την Ουαλία. Συμπεριλαμβανομένου του League of Nations 2018: 2-0 στο Ώρχους, 2-1 στο Κάρντιφ. Αλλά τα μισά γκολ σκόραρε τότε ο Eriksen.

Πρόβλεψη

Η Ουαλία φαίνεται να έχει δώσει το μέγιστο, τώρα δεν θα υπάρξει υποτίμηση του αντιπάλου, ο οποίος είναι επίσης σε καλή κατάσταση και έχει ήδη καταλάβει πώς να παίξει χωρίς τον Christian. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της εθνικής Δανίας (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *