The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уэльс-Англия-29.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Ahmed bin Ali Stadium
Στις 29 Νοεμβρίου, θα δούμε το βρετανικό ντέρμπι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μιλάμε για την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Αγγλία, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Οι Ουαλοί μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το σπίτι
Η εθνική της Ουαλίας αποτυγχάνει ειλικρινά σε αυτό το τουρνουά, χωρίς πραγματικά να δείξει τίποτα. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Ουαλοί δεν έδειχναν τα καλύτερά τους, αλλά κατάφεραν να σωθούν από την ήττα με 1-1 από τις ΗΠΑ. Το καθοριστικό ήταν το παιχνίδι με το Ιράν, όταν φαινόταν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με μηδέν στο ταμπλό, οι παίκτες της Ουαλίας έμεινε σε μειοψηφία στο 86ο λεπτό, ο τερματοφύλακας Χένεσεϊ αποβλήθηκε. Ο αντίπαλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, σημειώνοντας δύο φορές στην παράταση, 0:2 στο τέλος. Για να προκριθεί στα πλέι οφ, η ομάδα χρειάζεται νίκη με τέσσερα γκολ, υπάρχει επίσης επιλογή με μια απλή νίκη, αλλά τότε χρειάζεται ισοπαλία στο παιχνίδι Ιράν – ΗΠΑ.
Οι Βρετανοί δεν πρέπει να αποκλειστούν από τον αγώνα
Η εθνική της Αγγλίας κέρδισε πολύ εύκολα το Ιράν στον πρώτο γύρο με σκορ 6:2. Στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ πιο δύσκολα, προφανώς οι Βρετανοί ήθελαν να νικήσουν τις ΗΠΑ στην κατηγορία, αλλά στο τέλος έπαιξαν εξαιρετικά αδύναμα, ο αντίπαλος φαινόταν καλύτερος, οπότε η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο να μην φτάσουν στα πλέι οφ, αλλά για να κερδίσουν τον όμιλό τους, είναι επιθυμητό να παίξουν για τη νίκη στον επερχόμενο αγώνα.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η τελευταία φορά έπαιξαν μεταξύ τους το 2020, όταν οι Βρετανοί κέρδισαν με σκορ 3:0. Η τελευταία επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Euro 2016, τότε κέρδισε η Αγγλία, αλλά η νίκη ήταν σκληρή και με ισχυρή θέληση 2:1.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά, η Αγγλία είναι το φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ουαλοί χρειάζονται να νικήσουν συντριπτικά για να προχωρήσουν. Η Ουαλία είναι ομάδα με χαρακτήρα και θα προσπαθήσει να χαλάσει τη διάθεση των Άγγλων στο βρετανικό ντέρμπι. Ποντάρουμε στη νίκη των παικτών του Σάουθγκεϊτ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *