The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Осасуна-Валенсия-07.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Στον εναρκτήριο αγώνα της όγδοης αγωνιστικής της La Liga, οι Οσασούνα και Βαλένθια θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Οσασούνα

Η σεμνή Οσασούνα έχει ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα έκτη θέση της με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:6. Την παραμονή οι «κόκκινοι» πήραν απροσδόκητα βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1:1). Και πριν από αυτό σημειώθηκαν ήττες 0:1 από την Μπέτις και 0:2 από τη Χετάφε, μαζί με νίκες 2:1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και 1:0 την Αλμερία.

Βαλένθια

Οι αγωνιστικές δυνατότητες της Βαλένθια είναι ελαφρώς υψηλότερες, αν και αυτό δεν μπορείς να το πει κανείς από πρόσφατες αναμετρήσεις με Ατλέτικο (0:1), Χετάφε (5:1), Ράγιο Βαγιεκάνο (1:2), Θέλτα (3:0) και Εσπανιόλ (2:2). Ένατη θέση, 10 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 12:7 είναι η τρέχουσα βαθμολογία των «νυχτερίδων».

Πρόβλεψη

Τόσο η Οσασούνα όσο και η Βαλένθια είναι ιδιαίτερα δυνατές εντός έδρας. Λαμβάνοντας υπόψη την κατά προσέγγιση ισότητα των ομάδων, πιστεύω περισσότερο στην τοπική επιτυχία των γηπεδούχων, που βρίσκονται σε εξαιρετικό αγωνιστικό τόνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Οσασούνα με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *