The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσέρ εναντίον Λυών: προγνωστικά για τον αγώνα

Λιγκ 1 Γαλλίας
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Γαλλία. Οσέρ. Στάδιο Abbe Deschamps

Η εικοστή τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1 ξεκινά στην Οσέρ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λυών.
Οσέρ
Δέκατη ένατη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 19:47 – με τόσο μέτρια απόδοση, η Οσέρ έφτασε κοντά στον υποβιβασμό. Στις δύο προηγούμενες συναντήσεις οι Βουργουνδοί σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με την Ανζέ και 0:0 με τη Ρεμς, έχοντας προηγουμένως χάσει 0:1 από τη Λανς, 0:2 τη Μονπελιέ και 2:3 τη Μονακό.
Λυών
Στα μέσα Ιανουαρίου, η Λυών αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τη Στρασβούργο (1:2), μετά έπαιξε τέσσερα επιτυχημένα παιχνίδια στη σειρά με Αζαξιό (2:0), Μπρεστ (0:0), Τρουά (3:1). ) και Λανς (2:1). Η σημερινή ένατη θέση με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 35:25 δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στις υψηλές φιλοδοξίες των «υφαντουργών», αλλά είναι μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης.
Πρόβλεψη
Με μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, η Οσέρ θα δυσκολευτεί να συγκρατήσει την επιθετική ορμή της Λυών, η οποία είναι ξεκάθαρα σε κίνηση. Προβλέπω σίγουρη νίκη για την φιλοξενούμενη ομάδα (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *