The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Σλόβαν Μπρατισλάβας: προγνωστικά για στοίχημα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Europa League – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 19 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Στο πλαίσιο των πλέι οφ των προκριματικών του Europa League ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις σελίδες του πόρου μας.

Ο Ολυμπιακός περίμενε άλλα πλέι οφ

Για τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε άλλη αποστολή εκτός από την πρόκριση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο σύλλογος πέρασε την Νεφτσί στην πρόκριση, κερδίζοντας δύο φορές με σκορ 1:0. Η ομάδα σκόνταψε στη σκληρή Λουντογκόρετς, ισοπαλία εντός έδρας – 1:1, εκτός έδρας 2:2, και στα πέναλτι ο Ολυμπιακός εφάρμοσε μόνο μία προσπάθεια από τρεις, ενώ ο αντίπαλος χτυπούσε άψογα. Πρέπει να αρκεστεί στα λίγα, μπορεί επίσης να βγάλεις καλά χρήματα στο Europa League, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να παίξει με μισή καρδιά εναντίον της Σλόβαν.

Η Σλόβαν είναι σε θέση να αντισταθεί

Η αποχώρηση του σλοβακικού συλλόγου από την πρόκριση του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αρκετά αναμενόμενη, επειδή η ομάδα σαφώς δεν κάνει για τον γύρο των ομίλων. Η Σλόβαν μπόρεσε να περάσει τη Σάμροκ Ρόβερς ​​2:0 εντός και 1:2 εκτός έδρας. Έπαιξαν επίσης καλά εναντίον στη Γιάνγκ Μπόις 0:0 εντός και 2:3 εκτός έδρας. Το Europa League είναι το τουρνουά όπου η ομάδα μπορεί ακόμα να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια, αλλά δεν θα είναι εύκολο να νικήσει τον επερχόμενο αντίπαλο. Πιθανότατα οι Σλοβάκοι θα παίξουν με τον δεύτερο αριθμό εδώ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, στα πλαίσια της πρόκρισης του Τσάμπιονς Λιγκ 2009, τότε ο Ολυμπιακός πέρασε με αυτοπεποίθηση, σημειώνοντας δύο νίκες με το ίδιο σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός προτιμάται από φορείς στοιχημάτων και παίζει εντός έδρας, είναι λογικό η πρωταθλήτρια της Ελλάδας να είναι το φαβορί της πρώτης συνάντησης. Φυσικά, η δυσάρεστη επίγευση από τον υποβιβασμό από το Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε, αλλά ο σύλλογος πρέπει τουλάχιστον να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Europa League. Το στοίχημα για τη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ φαίνεται αρκετά λογικό (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *