The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Νεφτσί Μπακού: προγνωστικά για στοίχημα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Τσάμπιονς Λιγκ  – Δεύτερος προκριματικός γύρος          – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πειραιώς. Στάδιο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τη δύναμη της Νεφτσί Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στον επόμενο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ολυμπιακός

Πρώτη θέση με είκοσι έξι βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο καταδιώκτη – ο Ολυμπιακός είχε μια απίστευτη σεζόν στην εγχώρια αρένα, η οποία επισκιάστηκε λίγο από αποτυχία στον τελικό του Κυπέλλου. Οι προετοιμασίες για τη νέα εκστρατεία οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τον Ιούλιο, παίζοντας με τους Wolfsberger (1:0), Krasnodar (1:0), Salzburg (0:3), CSKA Sofia (2:1), Ufa (1:1), Universitati Craiova (2:0) και Arisa (3:0).

Νεφτσί Μπακού

Η Νεφτσί Μπακού είχε λιγότερο εντατική προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε νίκη 2:1 επί της Σπαρτάκ, ισοπαλία 1:1 με την Olimpia Ljubljana και ήττα 1:2 από την Domžale. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League η ομάδα επικράτησε δύο φορές 2:1 επί της Dynamo Tbilisi.

Πρόβλεψη

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των ομάδων. Ο Ολυμπιακός παίζει τακτικά στους ομίλους του Champions League, ενώ η Νεφτσί Μπακού μπαίνει μόνο περιστασιακά στην ηπειρωτική αρένα. Η πρόβλεψή μου είναι: ξηρή νίκη για τους Έλληνες με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *