The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Olympiakos(Gre)-Burnley(Eng)-23.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ– Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός από τον Πειραιά την ερχόμενη Πέμπτη θα φιλοξενεί την αγγλική ομάδα Μπέρνλεϊ. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βγάλει για τη συνάντηση αυτή μια πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες είναι το ξεκάθαρο φαβορί, και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Όλι φέτος έπαιξε μόνο δύο επίσημους αγώνες, ενώ η Μπέρνλεϊ έπαιξε ήδη έξι συναντήσεις, δηλαδή είναι προφανές ότι στο πλευρό των Βρετανών υπάρχει το πλεονέκτημα της αγωνιστικής φόρμας.

Χωρίς Πρωτάθλημα

Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα, και την περασμένη σεζόν η ομάδα έπαιξε πολύ αδύναμα, θα προσπαθήσει σίγουρα να πάρει εκδίκηση στην περιοδεία που ξεκινάει, καθώς και να παίξει πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας απολύτως χωρίς κανένα πρόβλημα νίκησαν την ελβετική Λουκέρνη με σκορ 4:0 εντός έδρας και 3:1 εκτός έδρας.

Σε δύο μέτωπα

Σαφώς ο Σον Ντίς κατά την έναρξη της σεζόν στοιχηματίζει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, γιατί πότε ακόμα η ομάδα του θα είναι σε θέση να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ;. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Μπέρνλεϊ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά μέχρι στιγμής στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι δεν συγκλονίζουν, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ έχουν καταφέρει να περάσουν δύο γύρους, πρώτα αποκλείοντας από την κλήρωση την Αμπερντίν Σκωτίας, και στη συνέχεια την τουρκική Ιστανμπούλ. Η Μπέρνλεϊ έχει αρκετά καλά χτισμένο παιχνίδι στον αμυντικό, αλλά στον τελευταίο αγώνα η Γουότφορντ άνοιξε τρεις φορές τις πύλες των “μπορντό”. Σίγουρα, ο Ντις θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα κατά την προετοιμασία για τους Έλληνες.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες των στοιχημάτων υπερτιμούν ελαφρώς τον Ολυμπιακό, η πειραϊκή ομάδα απέτυχε να γίνει η πρωταθλήτρια την περασμένη σεζόν, οι γηπεδούχοι δεν έκαναν μεγάλες αγορές, ο προπονητής του Όλυ δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Η Μπέρνλεϊ έχει όλες τις πιθανότητες να μην χάσει την Πέμπτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπέρνλεϊ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *