The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Μαρσέιγ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Την Τετάρτη στο Champions League θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ σχεδόν συνονόματων: Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον Πειραιά με τη Μαρσέιγ, η οποία είναι επίσημα «Ολιμπίκ». Πώς θα επιστρέψουν οι σύλλογοι στον κύριο ευρωπαϊκό διαγωνισμό;

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι άξιος του Champions League

Ο «θρύλος» είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Η ελληνική ομάδα με επικεφαλής τον Γιούσεφ Ελ-Αραμπί  ξεκίνησε με επιτυχία στο εθνικό πρωτάθλημα. Μετά από μια συντριπτική νίκη επί του Ατρόμητου, ο grand έχει τώρα 10 βαθμούς μετά τους 4 πρώτους γύρους, ένα καλό, αν και όχι εκατό τοις εκατό, αποτέλεσμα. Επιπλέον, παράλληλα, οι Έλληνες έχουν πετύχει στο προκριματικό του Champions League. Ως κάτοχος εθνικού τίτλου, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στον τελευταίο γύρο. Εκεί οι Έλληνες αντιτάχθηκαν από τον εκπρόσωπο της αδελφικής Κύπρου – Ομόνοια. Και ήδη εντός έδρας αποδείχθηκε να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα. Μόνο στο 69ο λεπτό ο Ματιέ Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ από το πέναλτι, αλλά ο Ελ-Αραμπί  κατάφερε να το διπλασιάσει στο τέλος. Έτσι εκτός έδρας ο «θρύλος» ικανοποιήθηκε με λευκή ισοπαλία.

Η Μαρσέιγ χάρη στο Βίλας Μπόας και πάλι μεταξύ των καλύτερων

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ εδώ και καιρό παρέμενε στο περιθώριο στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Και μόνο ο Andre, που κυριολεκτικά παρακάλεσε για δουλειά το καλοκαίρι του 2019, ήταν σε θέση να εξασφαλίσει μια απότομη πρόοδο. Δεν υπήρχε θέμα σοβαρού ανταγωνισμού για την ΠΣΖ. Αλλά η Μαρσέιγ βρισκόταν με αυτοπεποίθηση στη 2η θέση, και ακόμη και χωρίς πρόωρη ολοκλήρωση, με τεράστια πιθανότητα, θα είχε παραμείνει στη ζώνη του Champions League. Φαίνεται ότι βρέθηκαν αρκετοί νεοφερμένοι για αυτήν την επιστροφή: Pap Gueye, Nagamoto, Luis Enrique Lima, Cuizans. Αλλά την ίδια στιγμή, τα αφεντικά της ομάδας δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να κερδίσουν 10 εκατομμύρια για τη μεταφορά στην Μπάγερν Μονάχου του Buna Sarra. Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά (2 νίκες, συμπεριλαμβανομένης της ΠΣΖ), η Μαρσέιγ είχε ένα ανεπιτυχές σερί, χωρίς να κερδίσει για πάνω από 4 αγώνες, και πέτυχε μόνο 3 βαθμούς. Αλλά μετά υπήρχε μια νέα παύση στους αγώνες των εθνικών. Και φαίνεται ότι μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν αποτελεσματικά. Το Σάββατο νικήθηκε η Μπορντό με σκορ 3:1, ο Φλοριάν Τοβέν έγινε ο ήρωας του αγώνα. Ο ηγέτης της Προβηγκίας σκόραρε και βοήθησε τον Amavi.

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ έχουν παίξει μεταξύ τους ήδη σε 2 σεζόν. Οι Γάλλοι κέρδισαν τρεις φορές, αλλά στον τελευταίο αγώνα, τον Νοέμβριο του 2011, οι Έλληνες νίκησαν 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει εντός έδρας, αλλά και η Μαρσέιγ δεν είναι κακή. Οι Γάλλοι δεν επέστρεψαν στο Champions League για να χάσουν από τους Έλληνες εκεί. Στοιχηματίζουμε στο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν (με απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *