The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Μακάμπι Χάιφα: προγνωστικά για στοίχημα

Олимпиакос-МаккабиХайфа-27.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Καραϊσκάκη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η πρόκριση του Champions League, την Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί όλοι οι συμμετέχοντες στον τρίτο γύρο. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει ακόμα τα μέγιστα

Το ελληνικό Grand ξεκινά ήδη συνηθισμένα τη φετινή σεζόν, η βαθμολογία της ομοσπονδίας δεν επιτρέπει στην πρωταθλήτρια να περάσει αμέσως στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στα περισσότερα προκριματικά παιχνίδια, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό να φτάσει στην κύρια κλήρωση της διοργάνωσης. Η ομάδα είχε μια έντονη προετοιμασία για τη σεζόν αυτό το καλοκαίρι, όπως αποδεικνύεται από οκτώ φιλικά. Ο σύλλογος δεν εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα, μόνο δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 4 ήττες, προς υπεράσπιση του Ολυμπιακού μπορούμε να πούμε ότι οι αντίπαλοι ήταν σοβαρού επιπέδου.

Η Μακάμπι είναι ένας άβολος αντίπαλος

Για τη Μακάμπι η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον αγώνα του Ισραηλινού Σούπερ Καπ, η ομάδα έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο, χάνοντας από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στη διαδικασία των πέναλτι, παρόλο που αναφέρθηκε ως το φαβορί της συνάντησης. Η πρωταθλήτρια του Ισραήλ έχει μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι ο σύλλογος δεν είναι πολύ κατώτερος από τον τρομερό αντίπαλο. Η Μακάμπι ξέρει να παίζει με νούμερο δύο και να αντέχει, αλλά θα είναι δύσκολο να κερδίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο

Στο πρώτο ματς το ξεκίνημα ήταν καλύτερο για τους Έλληνες, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ ήδη από το 7ο λεπτό. Για κάποιο λόγο, ο Ολυμπιακός άρχισε από νωρίς να υπερασπίζεται το αποτέλεσμα δίνοντας την πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Το πλάνο των φιλοξενούμενων παραλίγο να δουλέψει, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη, η Μακάμπι ισοφάρισε στο 90+2 λεπτό – 1:1.

Πρόβλεψη

Σε αναμέτρηση με έμπειρους αντιπάλους, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, οι ελληνικές ομάδες παίζουν συχνά πολύ πιο δυνατά εντός έδρας παρά εκτός έδρας. Ίσως οι ομάδες να παίξουν προσεκτικά, αλλά η πρωτοβουλία θα πρέπει να είναι στην πλευρά των γηπεδούχων. Το βατό στοίχημα εδώ μοιάζει σε καθαρή νίκη του Ολυμπιακού (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *