The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Λουντογκόρετς: προγνωστικά για στοίχημα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 3 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς, οι ομάδες θα συναντηθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποκτά φόρμα

Για αρκετές σεζόν ο Ολυμπιακός δεν αισθάνεται τον ανταγωνισμό στο εγχώριο πρωτάθλημα, οπότε η πρόκριση στον όμιλο του Champions League έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τον δρόμο της για την πρόκριση, έχοντας κερδίσει δύο φορές την ανυποχώρητη Neftchi με σκορ 1:0. Οι bookmakers περίμεναν πιο σίγουρες νίκες, ειδικά στο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό μπορεί να αποδοθεί στην έναρξη της σεζόν, είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να δείξουν το μέγιστό τους. Ο επερχόμενος αντίπαλος είναι πιο έμπειρος, είναι επικίνδυνο να παίζεις με μισή καρδιά μαζί του.

Η Λουντογκόρετς έχει ήδη ξεκινήσει πλήρως τη σεζόν

Η Λουντογκόρετς είχε ήδη πολλά γεγονότα, ο σύλλογος έγινε ιδιοκτήτης του Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, νικώντας την ΤΣΣΚΑ από τη Σόφια 4:0. Επίσης έχει ήδη περάσει δύο πρωταθλητές στην τρέχουσα πρόκριση, πρώτα την Σαχτάρ Σόλιγκορσκ, δύο νίκες με σκορ 1:0, και στη συνέχεια υπήρξε μια δύσκολη μάχη εναντίον της Μούρα Σλοβενίας 0:0 εκτός έδρας και 3:1 εντός έδρας, δύο γκολ σκόραραν στο τέλος του παιχνιδιού. Προς το παρόν τα πράγματα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, η Λουντογκόρετς κέρδισε τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 3:1 εκτός έδρας και την ΤΣΣΚΑ 1948 3:0 εντός έδρας. Κρίνοντας από τα αποτελέσματα, η ομάδα είναι σε κίνηση, αλλά δεν υπήρχαν τόσο ισχυροί αντίπαλοι όπως ο Ολυμπιακός φέτος.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί διέσχισαν μόνο μία φορά, το 2017, όταν ο φιλικός τους αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται δύο έμπειρες ομάδες, σε μια τέτοια αναμέτρηση όλα μπορούν να αποφασιστούν από τις λεπτομέρειες και την εφαρμογή των στιγμών. Υπάρχει μια υποψία ότι στο πρώτο παιχνίδι οι αντίπαλοι θα φοβούνται ο ένας τον άλλον, προσπαθώντας να παίξουν αξιόπιστα στο τέρμα τους. Ο Ολυμπιακός θεωρείται το φαβορί καθώς η πρωταθλήτρια της Ελλάδας παίζει εντός έδρας, αν και η ομάδα δεν είναι ακόμα σε βέλτιστη φόρμα. Θεωρούμε ότι το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – όχι» ταιριάζει άριστα εδώ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *