The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Βικτόρια Πίλζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

031-Olympiacos-ViktoriaPlzeň-30.07

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο Καραϊσκάκη, Πειραιάς

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη βράδυ, 30 Ιουλίου, στον Πειραιά, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν τοπικός Ολυμπιακός και τσεχική Βικτώρια Πίλσεν. Στον πρώτο αγώνα αυτές οι ομάδες δεν κατάφεραν να χτυπήσουν τέρματα η μία της άλλης (0:0), έτσι ώστε όλη η ίντριγκα παραμένει για το δεύτερο παιχνίδι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ολυμπιακός – Βικτόρια Πίλζεν.

Πολύ αδύναμος ο πρώτος αγώνας

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός φαίνεται πολύ αδύναμος, αν και αυτό εξηγείται εν μέρει. Απλώς τώρα η ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς μόλις μπαίνει στη σεζόν και έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι (ακριβώς τον πρώτο αγώνα με την Βικτόρια). Καθώς εκτός έδρας είναι πάντα πιο δύσκολα να παίξεις, αλλά ταυτόχρονα ο «θρύλος» έδειξε πολύ χάλια παιχνίδι – ο αγώνας δόθηκε εξολοκλήρου «στα χέρια» των αντιπάλων. Εντός έδρας η ελληνική ομάδα παίζει πιο επιτυχημένα, αλλά το θέμα είναι η άμυνα, όχι επίθεση…

Η ομάδα είναι καλή

Την ίδια στιγμή η Βικτόρια Πίλζεν εντυπωσίασε ειλικρινά με το παιχνίδι της στον πρώτο αγώνα, επειδή ολόκληρο το παιχνίδι πέρασε απ’ αυτήν. Ναι, στο τέλος, η ενδεκάδα του Pavel Vrba δεν κατάφερε καν να σκοράρει, αλλά το βασικό ήταν ότι δεν έχασε γκολ εντός έδρας. Εκτός έδρας οι «κόκκινο-μπλε» θα παίξουν λίγο πιο προσεκτικά, αφού είναι πιο δύσκολο να παίξεις εκτός έδρας. Παρ’ όλα αυτά η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός εκδηλώθηκε πολύ άσχημα στην πρώτη συνάντηση και οι δικές του κερκίδες δεν θα δώσουν στην ομάδα τόσο πολύ «δύναμη» όπως λένε οι φορείς στοιχημάτων. Την ίδια στιγμή η Βικτόρια Πίλζεν έδειξε καλό παιχνίδι και άξιζε τη νίκη στον πρώτο αγώνα. Στο δεύτερο ματς οι «κόκκινο-μπλε» δεν θα εγκαταλείψουν το στυλ παιχνιδιού τους, οπότε θα είναι απίστευτα δύσκολο για τον «θρύλο» να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βικτόρια Πίλζεν με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *