The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÓÅÍÁË(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2012-2013)OLYMPIAKOS - ARSENAL(CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013)

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32– Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν πολλές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, επιστροφή του Γιουρόπα Λιγκ! Παρόλο που αυτό το τουρνουά θεωρείται δευτέρας κατηγορίας, αλλά τώρα συμμετέχουν πολλές γνωστές και δημοφιλείς ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Άρσεναλ. Για αυτήν τα πλέι-οφ ξεκινούν με έναν εκτός έδρας αγώνα ενάντια στον Ολυμπιακό. Θα κερδίσουν οι Άγγλοι στον Πειραιά; Κάνουμε μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει όχι μόνο στην εγχώρια αρένα

Ο «θρύλος» ηγείται την κατάταξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό έχει καταστεί ήδη παράδοση, επειδή η ομάδα από τον Πειραιά έχει τις πιο σταθερές οικονομικές δυνατότητες. Τον Ιανουάριο η σύνθεση συμπληρώθηκε από τον Emre Mor, τον Carlos Kafu, τον Ahmed Hassan, τον Nikola Chumich, αλλά υπάρχει μια σοβαρή απώλεια υπό τη μορφή του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πωλήθηκε στους Γουλβς για 20 εκατομμύρια. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ηγείται, κρατώντας τον ΠΑΟΚ σε απόσταση 2 βαθμών. Τώρα η ομάδα σκοπεύει να δείξει τον εαυτό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το φθινόπωρο η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παρέα με τη Τότεναμ και την Μπάγερν Μονάχου της έμεινε μόνο να αγωνιστεί με το φιλικό Ερυθρό Αστέρα για 3η θέση. Εντούτοις, μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες έπαιξαν ισοπαλία με τη Τότεναμ εντός έδρας, και εκτός έδρας από το 19ο λεπτό είχαν προβάδισμα 2-0.

Η Άρσεναλ δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με την ιδιότητα του αουτσάιντερ

Οι «κανονιέρηδες» ακόμα με τον Αρσέν Βενγκέρ σύχναζαν στην 4η θέση και μετά άρχισαν να παραμένουν χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ καθόλου. Αλλά μετά το αποχωρισμό με τον σπουδαίο Γάλλο, όλα χειροτερεύουν. Ο Ουνάι Έμερι δεν κατάφερε να βελτιώσει τα πράγματα του συλλόγου την περασμένη σεζόν, και τώρα, έχοντας ήδη απολύσει τον Βάσκο, η Άρσεναλ κρέμεται στο κάτω μέρος της κατάταξης. Προφανώς, θα ζητηθεί η αναφορά του Μικέλ Αρτέτα από το επόμενο έτος, αλλά ακόμα και τώρα υπάρχει ευκαιρία να βελτιωθούν τα πάντα, ίσως όχι στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά σε άλλα τουρνουά. Με την ευκαιρία, νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό το κόλπο δύο φορές σε σειρά, την περασμένη άνοιξη οι «κανονιέρηδες» έχασαν τον τελικό. Αλλά πρέπει να φτάσουν πρώτα…

Προηγούμενοι αγώνες

Τέσσερις φορές οι ομάδες συναντήθηκαν σε διαφορετικά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο φάση των ομίλων. Στους πρώτους 6 αγώνες οι γηπεδούχοι κέρδιζαν σταθερά! Επιπλέον, το 2015, οι Έλληνες κατάφεραν να κερδίσουν και στο Λονδίνο, αλλά στη συνέχεια οι Βρετανοί πήραν τη συντριπτική εκδίκηση στον Πειραιά.

Πρόβλεψη

Το Γιουρόπα Λιγκ μοιάζει με προτεραιότητα για την Άρσεναλ και είναι απίθανο ο Αρτέτα να μη βγάλει την κύρια σύνθεση της ομάδας. Δεν υπάρχει λόγος να διατηρεί δυνάμεις στην Πρέμιερ Λιγκ; Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να συντρίψει τους Έλληνες ακόμη και εντός έδρας τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 2,375.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *