The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία Κ-21 εναντίον Γαλλία Κ-21: πρόβλεψη για τον αγώνα

НидерландыЮ-21-ФранцияЮ-21-31.05

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 – Προημιτελικός

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Στάδιο Bozsik Aréna

Αυτή τη Δευτέρα, η Βουδαπέστη θα φιλοξενήσει τους προημιτελικούς του UEFA Euro 2021 μεταξύ των εθνικών ομάδων των Κάτω Χωρών και της Γαλλίας.

Ολλανδία Κ-21

Πριν από δύο χρόνια, η εθνική Ολλανδία Κ21 έχασε ένα παρόμοιο τουρνουά, αλλά τώρα θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατάταξη. Στο στάδιο των ομίλων, τα «πορτοκαλί» νίκησαν συντριπτικά την Ουγγαρία 6:1 και σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Ρουμανία και 1:1 με τη Γερμανία. Ως αποτέλεσμα, πρώτη θέση με πέντε βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:3.

Γαλλία Κ-21

Η Γαλλία Κ21 έκανε το ντεμπούτο της με μια απροσδόκητη ήττα 0:1 από τη Δανία, μετά την οποία νίκησε με τη σειρά τη Ρωσία (2:0) και την Ισλανδία (2:0). Συνολικά, τα «μπλε» σημείωσαν έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 4:1 και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο C. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στο Euro-2019 Κ21 αυτή η εθνική ομάδα σταμάτησε στους ημιτελικούς.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά τα επιτεύγματα της Γαλλίας Κ21 είναι πιο σημαντικά, αλλά η απερίσκεπτη εθνική Ολλανδίας θα προσπαθήσει να σπάσει όλες τις προβλέψεις πριν τον αγώνα. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *