The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Италия-07.09b

ΟΥΕΦΑ Πρωτάθλημα Εθνών

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάρη στη διαίρεση σε τμήματα του Πρωταθλήματος Εθνών κάθε μέρα παρακολουθούμε αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων. Στις 7 Σεπτεμβρίου ο πιο ενδιαφέρον αγώνας, φυσικά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ εθνικών Ολλανδίας και Ιταλίας.

Οι Ολλανδοί επιστρέφουν στην ποδοσφαιρική ελίτ

Η εθνική Ολλανδίας είναι και πάλι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες. Αν και πρόσφατα η ομάδα δεν μπορούσε να φτάσει στο τελικό μέρος των μεγάλων τουρνουά. Με παίκτες όπως οι Depay, Van Dijk, De Jong μπορείς να ανταγωνιστείς με αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου. Δεν είναι τυχαίο που οι Ολλανδοί κέρδισαν τον όμιλο την περασμένη σεζόν, όπου έπαιξαν η Γαλλία και η Γερμανία. Οι Ολλανδοί κέρδισαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα τη σεζόν 1-0 με την Πολωνία. Τα στατιστικά των σουτ στο τέρμα ήταν 15:2, οπότε η νίκη πρέπει να θεωρηθεί πλήρως δικαιολογημένη.

Οι Ιταλοί δεν ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα και τόσο

Η εθνική Ιταλίας δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της αγώνα σε αυτό το Πρωτάθλημα Εθνών με την ασυμβίβαστη Βοσνία-Ερζεγοβίνη εντός έδρας – 1:1. Για κάποιο λόγο, ο Roberto Mancini δεν έβγαλε από την αρχή τον κάτοχο της χρυσής μπότας Ciro Immobile, ο επιθετικός της Λάτσιο βγήκε για αλλαγή μόνο στο 73ο λεπτό. Πιθανότατα, οι Ιταλοί θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση στον όμιλο με τους Ολλανδούς, αν και αυτό το τουρνουά δεν έχιε πολύ σημασία για την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους, αλλά ο τελευταίος επίσημος αγώνας τους πραγματοποιήθηκε το 2008. Μετά από αυτό, υπήρχαν πέντε φιλικά παιχνίδια, το τελευταίο το 2018, τότε οι αντίπαλοι έπαιξαν 1:1.

Πρόβλεψη

Λόγω έδρας οι Ολλανδοί θεωρούνται μικρά φαβορί, αν και μεταξύ τους θα παίξουν δύο ομάδες ανώτερου επιπέδου. Τα ονόματα των Ολλανδών φαίνονται προτιμότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν θα υπάρξει μάχη για τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Πιστεύουμε ότι στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 πρέπει να περάσει εδώ. Μια καλή εναλλακτική λύση θα ήταν να ποντάρετε στην επιτυχία των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *