The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον ΗΠΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-США-03.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήδη ξεκινούν οι αγώνες των 16, στην πρώτη τέτοια συνάντηση η Ολλανδία θα παίξει με τις ΗΠΑ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει δημοσιευτεί στον πόρο μας.
Οι Ολλανδοί πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς
Η εθνική Ολλανδίας αναμενόμενα κέρδισε τον όμιλό της, αν και το παιχνίδι άφησε πολλά ερωτηματικά. Στον πρώτο γύρο νίκησε τη Σενεγάλη με μεγάλη δυσκολία – 2:0, αν και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο αγώνας του δεύτερου γύρου ήταν πολύ κακός, γιατί ο Ισημερινός φαινόταν καλύτερος, αλλά σημειώθηκε ισοπαλία – 1:1. Μόνο με το Κατάρ δεν υπήρχαν προβλήματα – 2:0. Μπορεί να υποτεθεί ότι η ομάδα μόνο κερδίζει δυναμική, αν και αυτή είναι μια αδύναμη δικαιολογία για διστακτικό παιχνίδι σε ορισμένες συναντήσεις. Στους Ολλανδούς δεν θα μπορέσει να παίξει λόγω τραυματισμού μόνο ο Frimpong.
Οι Αμερικανοί παίζουν χωρίς πίεση
Στη φάση των ομίλων οι Αμερικανοί ήταν ευχάριστοι, η ομάδα πέτυχε 5 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις, τερματίζοντας δεύτερη, πίσω από την Αγγλία. Πρώτα, σημείωσαν ισοπαλία με την Ουαλία 1:1, και στη συνέχεια έγινε μια μάχη αρχής ενάντια στους προαναφερθέντες Άγγλους, η ομάδα των ΗΠΑ έπαιξε τον αγώνα θαυμάσια, φαινόταν καλύτερη από τον αντίπαλο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο παιχνίδι του τελευταίου γύρου πέτυχε την απαραίτητη, αλλά δύσκολη νίκη επί του Ιράν 1:0. Πιθανότατα ο Πούλισιτς να χάσει την επερχόμενη συνάντηση, έχει τραυματισμό, πρόκειται για πολύ μεγάλη απώλεια προσωπικού.
Προσωπικές συναντήσεις
Πριν από αυτό, οι ομάδες έπαιξαν μόνο φιλικούς αγώνες, οι Ολλανδοί κέρδισαν τρία και η ομάδα των ΗΠΑ κέρδισε μία φορά.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά η ευρωπαϊκή ομάδα θεωρείται το φαβορί, αλλά με βάση αυτή τη διοργάνωση οι Ολλανδοί δεν θα έχουν εύκολο παιχνίδι. Οι Αμερικάνοι έχουν δείξει πώς μπορούν να παίξουν κόντρα στις κορυφαίες ομάδες, οπότε πρέπει να περιμένετε σοβαρή αντίσταση. Σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, δεν περιμένουμε μεγάλη διασκέδαση, οπότε ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *