The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Мексика-26.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Προημιτελικοί
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Την Παρασκευή, μετά από μια μικρή παύση, ξαναρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το τουρνουά έχει ήδη φτάσει στα προημιτελικά και, ως εκ τούτου, απομένουν μόνο οι οκτώ πιο δυνατές. Ο γύρος θα ανοίξει την Παρασκευή, με αναμέτρηση μεταξύ Ολλανδίας και Αργεντινής. Νέα μονομαχία μεταξύ Ευρώπης και Νότιας Αμερικής, ποιος θα κερδίσει αυτόν τον γύρο; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 9 Δεκεμβρίου 2022.
Η Ολλανδία συγκαταλέγεται και πάλι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου
Οι «πορτοκαλί» ανέβηκαν τόσο ψηλά το 2014 και τότε συνεργάστηκε μαζί τους και πάλι ο Βαν Χάαλ. Μετά τον ημιτελικό στη Βραζιλία, ο Λούις πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η εθνική ομάδα γνώρισε μια αλλαγή γενιάς. Δεν έφτασε καν σε 2 τουρνουά, ενώ στο περσινό Euro αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Μόνο η επιστροφή του βετεράνου του προπονητικού εργαστηρίου βοήθησε στην ανάκτηση υψηλού επιπέδου, με τον παλιό-νέο τεχνικό, καταφέρνει να μη χάνει. Συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ. 7 βαθμοί στον όμιλο αποδόθηκαν από πολλούς στην τύχη (κέρδισαν τη Σενεγάλη όχι σύμφωνα στο παιχνίδι, αλλά επειδή η φιλοξενούσα ομάδα είναι ειλικρινά αδύναμη), αλλά στη συνέχεια η Ολλανδία κέρδισε τις ΗΠΑ χωρίς κανένα πρόβλημα με σκορ 3:1, ο Ντάμφρις ήταν ο ήρωας με δύο ασίστ και ένα γκολ.
Η Αργεντινή είναι πολύ κοντά στο όνειρό της
Οι Albi Celestes έχουν καιρό να κερδίσουν κάτι σε αυτή τη γενιά. Μόνο με τον σημερινό προπονητή, τον Σκαλόνι, μπόρεσαν να πετύχουν ένα σημαντικό τρόπαιο: πέρυσι κέρδισαν το Κόπα Αμέρικα. Πολλοί, πρώτα απ’ όλα, ο Μέσι προσωπικά, πήγαν στο Κατάρ, συνειδητοποιώντας ότι αυτή ήταν η τελευταία τέτοια ευκαιρία… Ξεκίνησαν όμως με μια αρνητική αίσθηση, χάνοντας άβουλα από τη Σαουδική Αραβία. Ναι, μετά από εκείνο το 1-2, οι Νοτιοαμερικανοί αντέδρασαν αξιοπρεπώς, κερδίζοντας και το Μεξικό και την Πολωνία και, στους 16, την Αυστραλία. Σε κάθε αντίπαλος σημείωσαν απο 2 γκολ και ο Μέσι έχει ήδη 3 γκολ και μία ασίστ. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το πώς έτρεμε ο μεγιστάνας, χάνοντας από το Socceroos. Αν δεν ήταν η απόκρουση του Emiliano Martinez στο τέλος, το αουτσάιντερ θα μπορούσε να είχε μεταφέρει τη συνάντηση στην παράταση…
Προηγούμενοι αγώνες
Συνολικά έγιναν 7 αναμετρήσεις, με 5 σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μόλις 2 φιλικά. Αφενός στην κανονική διάρκεια η Ολλανδία δεν έχασε ποτέ, αφετέρου το 1978 και το 2014 στα παγκόσμια πρωταθλήματα, προκρίθηκε η Αργεντινή.
Πρόβλεψη
Η Αργεντινή θα είναι το φαβορί της επερχόμενης μονομαχία, αλλά η Ολλανδία θα παλέψει σίγουρα μέχρι το τέλος. Άρα το στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 2,0 γκολ» φαίνεται ωραίο εδώ (με απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *