The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολιμπίκ Μαρσέιγ vs Σεντ Ετιέν

Marseille-SaintEtienne-16.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στις 16 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. στο Μαρσέιγ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Ποδηλατοδρόμιο» θα φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν στον αγώνα του 33ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Η Μαρσέιγ είναι αήττητη από την 1η Μαρτίου για 5 συνεχόμενα παιχνίδια, αν και τις τελευταίες τρεις συναντήσεις η ομάδα τελείωσε με ισοπαλία με την Λιλ και Τουλούζ 0:0, και με την Ντιζόν 1:1. Μετά από 32 γύρους η Μαρσέιγ με 48 πόντους στο ενεργητικό της και τη διαφορά τερμάτων 44:38 καταλαμβάνει την έκτη θέση στον πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας, και είναι απίθανο να μπορέσει να ανέβει πάνω από την 5η θέση αυτή τη σεζόν. Εντός έδρας η Μαρσέιγ έπαιξε 16 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και σημείωσε 34 πόντους, σκοράροντας 26 γκολ και δέχοντας μόλις 12.

Η Σεντ Ετιέν μετά από μια σειρά από 4 συνεχόμενες ήττες, για την επερχόμενη συνάντηση έρχεται με μια σειρά από 4 αγώνες χωρίς ήττα, έχει κερδίσει τρεις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Οι «πράσινοι» μετά από 31 ματς του πρωταθλήματος Γαλλίας είναι οι κύρια διώκτες της Μαρσέιγ, με 45 πόντους και τη διαφορά τερμάτων 35:25, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας η Σεντ Ετιέν παίζει ασταθές: σε 15 αγώνες έχει σημειώσει 17 πόντους με διαφορά τερμάτων 14:15.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ έχει να χάσει από τη Σεντ-Ετιέν από τις 18 Μαΐου του 2013 για 7 παιχνίδια, σημειώνοντας 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων παιχνιδιών μεταξύ των ομάδων, καθώς και τα αποτελέσματά τους στους αγώνες της τρέχουσας σεζόν και αρκετή φιλειρηνικότητα των ομάδων, μπορείτε να ρισκάρετε και να ποντάρετε στην ισοπαλία σε αυτή τη συνάντηση. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: ισοπαλία με απόδοση 3,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *