The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολίμπια εναντίον Ιντερνασιονάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпия-Интернасьонал-21.05

Κόπα Λιμπερταδόρες – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Manuel Ferreira

Στη Νότια Αμερική έχει γίνει ο ισημερινός της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι στον όμιλο Β, όπου ολόκληρο το κουαρτέτο έχει ίσους βαθμούς, ο καθένας από 6. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουν τώρα, στον 5ο γύρο. Και η Ολίμπια στο Ασουνσιόν φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ. Θα μπορέσει ο βραζιλιάνος σύλλογος να κερδίσει αυτόν τον αγώνα;

Η Ολίμπια (Ασουνσιόν) κινδυνεύει να καταστρέψει το 2021

Η ομάδα πέρυσι έγινε για άλλη μια φορά πρωταθλήτρια της Παραγουάης. Αυτός είναι ήδη ο 45ος τίτλος για τον τοπικό grandee, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν 5 βραβεία το 2018–2020. Αλλά τώρα η Ολίμπια δεν παίζει ιδιαίτερα καλά στην εγχώρια αρένα, είναι πολύ πίσω από την Libertad, η οποία σχεδόν δεν χάνει βαθμούς τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν όμως ελπίδες για αντιστάθμιση αυτών των αποτυχιών με καλές επιδόσεις στο διεθνές επίπεδο. Όμως οι Παραγουανοί στην Κόπα Λιμπερταδόρες είναι καλοί μόνο σε αγώνες εναντίον της Όλβεϊς Ρέντι: 6 από τους 6 βαθμούς με τους Βολιβιανούς. Το θέμα είναι ότι ο εκπρόσωπος του Ασουνσιόν έχασε και τους άλλους δύο αγώνες.

Η Ιντερνασιονάλ είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την Φλαμένγκο

Οι «Κολοράντος» είχαν άξιο ανταγωνιστή στην πρωταθλήτρια. Ως αποτέλεσμα, οι ομάδες χωρίστηκαν με μόνο 1 πόντο, 71 έναντι 70. Ωστόσο, η 2η θέση είναι η επανάληψη των καλύτερων αποτελεσμάτων τον τελευταίο μισό αιώνα, γιατί από το 1979 δεν μπορούσαν να κερδίσουν τον τίτλο πρωταθλήτριας. Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, το έργο έλαβε νέο προπονητή το νέο ημερολογιακό έτος. Η Ιντερνασιονάλ ανατέθηκε στον Miguel Angel Ramiser, έναν Ισπανό που είναι μόλις 36 ετών. Ωστόσο, κατάφερε να εργαστεί στην Ελλάδα, το Κατάρ και τον Ισημερινό, ωστόσο, κυρίως ως προπονητής ομάδων νέων. Οι «Κολοράντος» έγινε μόνο ο 2ος επαγγελματικός σύλλογος για αυτόν. Προς το παρόν δεν λειτουργούν όλα τέλεια. Ακόμα και στο πρωτάθλημα της πολιτείας, Gausu, οι νίκες είναι μόνο λίγο περισσότερες από τις μισές. Και στο Κόπα Λιμπερταδόρες οι σίγουρες νίκες εντός έδρας (πάνω από την Deportiva Tachira και την Ολίμπια) συνδυάζονται με «τρύπες» από τα κουλούρια στις εκτός έδρας συναντήσεις. Και δεν είναι ακόμη γνωστό πώς θα τελειώσει ο αγώνας: ουσιαστικά πριν από τον 5ο γύρο η ίδια ισότητα με πριν από τον 1ο.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις αρχές Μαΐου οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Και οι Βραζιλιάνοι νίκησαν τους Παραγουάους με συντριπτικό σκορ 6-1 με ένα διπλό από τον Gallardo. Στους φιλοξενούμενους επέτρεψαν  να σκοράρουν ένα γκολ κύρους μόνο στο τέλος.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο να είναι δυνατή η επανάληψη του αριθμού των γκολ όπως στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων. Αλλά ο αγώνας δεν πρέπει να είναι βαρετός, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *