The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ноттингем-МанчестерЮнайтед-25.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημετελικός – Φάση 1 από 2
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Σίτι Γκράουντ
Την Τετάρτη, οι πρώτοι αγώνες του ημιτελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα συνεχιστούν με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τη μία, αυτό το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί. Από την άλλη, οι «δασοκόμοι» δεν έφτασαν μάταια σε τόσο ψηλό γύρο και προφανώς θα αγωνιστούν σκληρά εντός έδρας. Θα μπορέσουν αν επιβάλουν ανταγωνισμό στους Μανκούνιους; Οι αναλυτές του ιστότοπου ετοίμασαν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα κυπέλλου στις 25 Ιανουαρίου 2023.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ βελτιώθηκε αισθητά μετά από παύση
Οι «Foresters» διανύουν την πρώτη τους χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτόν τον αιώνα. Στην αρχή, η δραστηριότητα και η γενναιοδωρία της ηγεσίας έβλαψαν κιόλας τα αποτελέσματα της ομάδας σε νέο επίπεδο, όταν ο σύλλογος έκανε παρέα μεταξύ των αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, πήραν καλούς παίκτες και ο Steve Cooper, όπως φαίνεται, είχε αρκετό χρόνο στο μεγάλο διάλειμμα για να μετατρέψει επιτέλους αυτό το σετ σε μια ομάδα έτοιμη για μάχη. Το χειμώνα, ο πρωτάρης κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο κύπελλο έκαναν «θόρυβο» και τα προηγούμενα χρόνια. Στάθηκαν τυχεροί και στην κλήρωση, οι προηγούμενοι αντίπαλοι ήταν η Μπλάκμπερν και η Γουλβς, την τελευταία πέρασαν μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς τον χειμώνα
Οι Red Devils παίζουν υπό τον Ten Hag από το καλοκαίρι. Με όλα τα ταλέντα του Έρικ, δεν είχε ξαναδουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ολλανδός χρειάστηκε χρόνο για να συνηθίσει την Ομιχλώδης Αλβιόνα. Ταυτόχρονα, έφτασαν στη βέλτιστη ταχύτητα για το τρέχον, χειμερινό τμήμα. Και ένα ξεκάθαρο σημάδι αυτού ήταν η νίκη με ισχυρή θέληση στο ντέρμπι επί της Σίτι, ακόμα κι αν έχασε βαθμούς με την Κρίσταλ Πάλας αργότερα. Φυσικά, η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητα για τον γίγαντα. Όμως, από την άλλη, στο Λιγκ Καπ υπάρχουν εξαιρετικές πιθανότητες να φτάσουν στο τρόπαιο. Θα προσπαθήσουν να το επιτύχουν.
Προηγούμενοι αγώνες
Τον Δεκέμβριο οι σύλλογοι έπαιξαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Τότε στο Ολντ Τράφορντ οι γηπεδούχοι νίκησαν 3:0 τη Φόρεστ.
Πρόβλεψη
Ίσως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην επαναλάβει το αποτέλεσμα του προηγούμενου μήνα. Πρέπει όμως να κλείσει το θέμα κερδίζοντας εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *