The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότια Κορέα εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

SouthKorea-Germany-27.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Καζάν

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Νότια Κορέα θα ανταγωνιστεί με τη γερμανική ομάδα στο Αρένα του Καζάν. Σε αυτό το ζευγάρι οι Γερμανοί υπάρχουν  ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα του Λεβ χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι bundestim κερδίζει σιγά-σιγά ρυθμό, είναι σαφές ότι θα φτάσει στην κορυφαία της φόρμα στα καθοριστικά παιχνίδια.

Αδύναμη Κορέα

Η εθνική ομάδα της Κορέας δείχνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο όχι πολύ υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, κάτι που, σε γενικές γραμμές, είναι εντελώς κατανοητό, επειδή αυτή η ομάδα δεν έχει καθόλου εντυπωσιακή σύνθεση. Πριν από το Μουντιάλ οι «τίγρεις» έπαιξαν τέσσερις φιλικούς, στους οποίους κατάφεραν μόνο μία φορά να νικήσουν, σημειώνοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία με τη Βολιβία. Άμεσα στη Ρωσία οι Κορεάτες έπαιξαν ήδη δύο αγώνες, έχουν δύο ήττες και έναν αδιαμφισβήτητο αποκλεισμό  από το τουρνουά μετά τη φάση των ομίλων.

Αποκτά τη φόρμα

Η εθνική Γερμανίας, επίσης, τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εντυπωσιακή. Πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές έχασαν από την Αυστρία, με μεγάλη δυσκολία νίκησαν τη Σαουδική Αραβία. Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ η ομάδα του Λεβ έχασε από το Μεξικό στον πρώτο γύρο 0:1, ήταν ισχυρότεροι από τους Σουηδούς, νικώντας με σκορ 2:1 με το νικητήριο γκολ από τον Kroos στο 90+5ο λεπτά. Ταυτόχρονα το δεύτερο μισό του αγώνα με τη Σουηδία οι Γερμανοί έπαιξαν σε καλό επίπεδο.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Νότιας Κορέας δεν είναι αντίπαλος για τους Γερμανός. Επίσης, μην ξεχνάτε την έλλειψη κινήτρων στο τουρνουά στην ασιατική ομάδα, ενώ bundestim θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν όχι μόνο να νικήσει τον αντίπαλο, αλλά να το κάνει με αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αρνητικό χάντικαπ του φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *