The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότια Αφρική εναντίον Μαρόκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-SouthAfrica-Morocco-01.07

Κένυα εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη αγώνα

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Al Salam Stadium, Κάιρο

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα το απόγευμα, 1 Ιουλίου, στο Κάιρο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του τελευταίου γύρου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Νότιας Αφρικής και του Μαρόκου. Οι εθνικές ομάδες είναι αισθητά διαφορετικές και στο τουρνουά παίζουν διαφορετικά. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον αγώνα Νότια Αφρική – Μαρόκο.

Στο τουρνουά σχεδόν χωρίς ευκαιρίες

Αυτή τη στιγμή η εθνική της Νοτίου Αφρικής δεν φαίνεται πολύ σίγουρη, παρά την καλή σύνθεση των παικτών. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους ηγέτες του ομίλου, επομένως υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Επιπλέον, οι παίκτες του Stuart Baxter πριν το τουρνουά έδειξαν αδύναμο παιχνίδι, τόσο περισσότερο στο ίδιο το KAN-2019. Το πρόβλημα των “παιδιών” δεν είναι ένα πράγμα, είναι τόσο σε αμυντικές ενέργειες και στη δημιουργία στιγμών, όσο και στο παιχνίδι ως σύνολο.

Οι Μαροκινοί ανεβάζουν ρυθμούς σταδιακά

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Μαρόκου πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν φαινόταν πολύ καλή στα φιλικά, αλλά γενικά η εθνική ομάδα έχει ισχυρή σύνθεση. Δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, αλλά και ολόκληρου πρωταθλήματος. Ναι, τώρα οι παίκτες του Hervé Renard δεν συντρίβουν τους αντιπάλους τους όπως θα θέλαμε, αλλά η ομάδα κερδίζει τους βαθμούς της. Και γενικώς στο γήπεδο η ομάδα φαίνεται αρκετά σίγουρη και υλοποιεί επιθετικό στυλ παιχνιδιού…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής είναι απλώς πιο αδύναμη από την εθνική ομάδα του Μαρόκου, καθώς το παιχνίδι του είναι τώρα ειλικρινά αηδιαστικό. Πιθανότατα, σε αυτόν τον αγώνα οι Μαροκινοί απλά θα κυριαρχούν, οπότε είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Γιατί ένα από τα φαβορί του τουρνουά πρέπει να χάσει βαθμούς στον αγώνα ενάντια στην ομάδας μεσαίας κατηγορίας; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Μαρόκο με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *