The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νόργουιτς εναντίον Χάντερσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Норвич-Хаддерсфилд-16.08

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Κάροου Ρόουντ

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Τσάμπιονσιπ θα παίξουν οι Νόργουιτς και Χάντερσφιλντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Μοιραία ατυχία των «καναρινιών»

Πολλοί έχουν ήδη συνηθίσει το γεγονός ότι η Νόργουιτς περιπλανιέται συχνά ανάμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα αποχώρησε για άλλη μια φορά από την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση εκεί. Το ξεκίνημα της σεζόν στο Τσάμπιονσιπ αποδείχθηκε καταστροφικό για τα «καναρίνια», μόνο ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια, εξαιτίας αυτού ο σύλλογος βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο γύρο η Νόργουιτς έχασε εκτός έδρας από τη Χαλ Σίτι με σκορ 1:2. Ο βασικός λόγος για τις αποτυχίες της ομάδας είναι η κακή υλοποίηση και η κακή τύχη, γιατί από άποψη στατιστικών τα «καναρίνια» ήταν καλύτερα από τον αντίπαλο. Αμέσως έξι παίκτες δε θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Η Χάντερσφιλντ δεν εντυπωσιάζει

Η Χάντερσφιλντ δεν μπορεί να καυχηθεί για καλό ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες. Στον πρώτο γύρο έχασε από την Μπέρνλι εντός έδρας – 0:1, και στη συνέχεια από την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας – 1:2. Μόνο στον τελευταίο γύρο η Χάντερσφιλντ κέρδισε την πρώτη νίκη της σεζόν, επικρατώντας εντός έδρας της Στόουκ Σίτι με 3-1, αλλά και σε αυτή τη συνάντηση ο αντίπαλος φαινόταν προτιμότερος. Ο σύλλογος κατάφερε να παίξει στο Λιγκ Καπ, από όπου αποκλείστηκε αμέσως, χάνοντας εντός έδρας από την Πρέστον με σκορ 1:4. Οι τραυματισμοί θα αποτρέψουν δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τη σεζόν 2020/21, τότε και οι δύο συναντήσεις κέρδισε η Νόργουιτς – 1:0 εκτός έδρας και 7:0 εντός.

Πρόβλεψη

Μην εκπλαγείτε που η Νόργουιτς είναι το φαβορί εδώ, γιατί τα «καναρίνια» άξιζαν την πρώτη νίκη έστω και σωρευτικά. Η Χάντερσφιλντ αυτή τη σεζόν δεν εντυπωσιάζει, τόσο με το παιχνίδι όσο και με τα αποτελέσματα. Το στοίχημα στην επιτυχία της γηπεδούχου ομάδας φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νόργουιτς με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *