The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νόργουιτς εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Норвич-Ливерпуль-21.09

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κάροου Ρόουντ

Δεν θα υπάρξει ούτε Champions League ούτε Europa League αυτήν την εβδομάδα. Και σε κάθε χώρα αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το «παράθυρο» με τον δικό τους τρόπο. Στην Αγγλία αυτή τη φορά θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις των 32 του τοπικού Λιγκ Καπ. Ως μέρος αυτής της φάσης, η Λίβερπουλ έρχεται στο Νόργουιτς . Μονομαχία Γερμανών μάνατζερ, Φαρκέ εναντίον Κλοπ. Αλλά τι θα γίνει με την ίντριγκα, είναι ζωντανή;

Η Νόργουιτς δεν εκπλήσσει τη νέα σεζόν μέχρι τώρα

Τα «καναρίνια» μπορούν ήδη να ζητήσουν να μετονομαστούν επίσημα σε «ανελκυστήρα». Αυτή η ομάδα αποδείχθηκε πολύ αδύναμη για να διεκδικούν σοβαρά κάτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε κατηγορηματικά. Αλλά γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει ξαφνικά, εάν υπό τον Φαρκέ όλα αυτά είχαν ήδη συμβεί, τόσο η άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και οι αδύναμες επιδόσεις εκεί. Ακόμα και με τη Γουότφορντ, σημειώθηκε εντός έδρας ήττα 1-3 το Σάββατο. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν σημειωθεί βαθμοί, μετά από 5 γύρους… Βέβαια οι αποτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ δεν εμπόδισαν αυτή την ομάδα να νικήσει συντριπτικά την Μπόρνμουθ. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου στα «κεράσια» έχωσαν 6 αναπάντητα γκολ.

Η Λίβερπουλ δείχνει ξανά ότι μπορεί να παίξει όμορφα και με επιτυχία

Οι «Merseysides» θα μείνουν αξέχαστοι για τον περίφημο αγώνα τους στο Anfield πριν από μια εβδομάδα. Ήταν μια τυπική νίκη για τον Κλοπ και την ομάδα του: ξεκίνημα με γνωστή τους πίεση, την οποία δεν άντεξε η Μίλαν που μόλις επέστρεψε στο Champions League. Στη συνέχεια όμως βρήκε αδύναμα σημεία στα δεξιά στην άμυνα και δύο φορές στη σειρά σκόραρε στο τέρμα του Άλισον. Κι όμως ο Σαλάχ και η παρέα του έκαναν «αντίστροφη επιστροφή», από 1-2 σε 3-2. Στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι», κατά κανόνα, προσπαθούν να κάνουν χωρίς τέτοιες ανησυχίες. Ναι, υπήρξε μια αποτυχία όταν, παίζοντας στην πλειοψηφία, τα παιδιά του Κλοπ δεν κατάφεραν να πιέσουν την Τσέλσι. Αλλά στα υπόλοιπα 4 ματς σημειώθηκαν 4 νίκες με διαφορά τερμάτων 11-0. Αλλά, πιθανότατα, τώρα θα υπάρχουν περίπου οι ίδιοι παίκτες όπως με τη Μίλαν, χωρίς τον Βαν Ντάικ και, ίσως, μερικούς ηγέτες, αλλά με ντουμπλέρ όπως ο Ορίγκι, που ονειρεύεται να κάνει την εμφάνισή του. Απλώς ο αντίπαλος θα είναι πολύ πιο εύκολος αυτή τη φορά από τους «ερυθρόμαυρους».

Προηγούμενοι αγώνες

Για δεκαπέντε συνεχόμενες φορές η Λίβερπουλ δεν έχει ηττηθεί, επιπλέον, η Νόργουιτς είχε μόνο μερικές ισοπαλίες σε αυτό το κομμάτι. Πριν από ένα μήνα, στην Πρέμιερ Λιγκ, ο νεοφερμένος έχασε 0-3 εντός έδρας, και αυτή είναι η τέταρτη σερί νίκη για τους «κόκκινους».

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θα χρησιμοποιήσει εναλλαγή, αλλά αυτό είναι απίθανο να εμποδίσει, ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Ποντάρουμε στη νίκη των «κόκκινων» (απόδοση – 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *