The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νόργουιτς εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

NorwichCity-LeicesterCity-28.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κάροου Ρόουντ

Την Παρασκευή, αντί των Ευρωπαϊκών Κυπέλων θα έχουμε και πάλι τα εθνικά πρωταθλήματα αρκετών ευρωπαϊκών χωρών. Μεταξύ αυτών θα είναι η συνάντηση μεταξύ Νόργουιτς και Λέστερ, η οποία θα ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Θα μπορέσουν τα «καναρίνια» να δημιουργήσουν προβλήματα για τις «αλεπούδες»; Μοιραζόμαστε την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η Νόργουιτς είναι ήδη με το ένα πόδι στο Τσάμπιονσιπ

Τα «κανάρια» ήταν καλά την περασμένη σεζόν, αλλά στο επίπεδο του Τσάμπιονσιπ. Δυστυχώς για τους οπαδούς του, ο Ντάνιελ Φαρκ δεν κατάφερε να απαλλάξει την ομάδα την ετικέτα «ανελκυστήρας», δεν ταιριάζει στο επίπεδο των απαιτήσεων της Πρέμιερ Λιγκ. Καθόλου: ο νεοσύλλεκτος έπεσε γρήγορα στο κάτω μέρος της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου περνάει όλη την σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί μόνο 18 βαθμοί, 6 λιγότερο από την Γουότφορντ, η οποία βρίσκεται στην 19η θέση. Η ομάδα ωστόσο καταφέρνει να συνεχίσει τον αγώνα για το κύπελλο. Αλλά στο πρωτάθλημα έχει 1 βαθμό στους τελευταίους 4 γύρους. Προηγουμένως, τουλάχιστον ορισμένες πιθανότητες για ενδιάμεσες επιτυχίες χάριζε ο Τεέμου Πούκι, αλλά τώρα ο Φιλανδός σωπαίνει. Χωρίς αυτόν δεν υπάρχουν κάποιος άλλος να σκοράρει, τα «καναρίνια» είναι χωρίς γκολ 3 ματς στη σειρά. Η Γουλβς, παρά την υποθετική κόπωση στο Γιουρόπα Λιγκ, τους νίκησαν με σκορ 3-0 με διπλό του Ντιόγκο Ζότα. Για όλα στους «λύκους» έφτασαν 50 λεπτά.

Η Λέστερ μέχρι στιγμής καταναλώνει τα αποθηκευμένα από το 2019

Οι «αλεπούδες» δεν μπορούν να κερδίσουν για 4 συνεχόμενους αγώνες. Αυτό τους κόστισε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, προκρίθηκε αρκετά απροσδόκητα η Άστον Βίλα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει μόλις 2 βαθμούς στους τελευταίους 3 γύρους. Βέβαια το πρόγραμμα ήταν δύσκολο και ο σύλλογος ήταν σε θέση να πάρει ισοπαλίες με την Τσέλσι και την Γούλβερχαμπτον, μετά από αυτό ήταν κοντά στο ίδιο αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Schmeichel βοηθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και ο Aguero δε κατάφερε να πετύχει πέναλτι σ’ αυτόν. Όμως, στο 80ο λεπτό ο Γκάμπριελ Ζεσούς, παρεμπιπτόντως, με το ασίστ του Ριγιάντ Μαχρέζ, αρχηγού της ομάδας πρωταθλητών του Κλαούντιο Ρανιέρι, άνοιξε το σκορ. Συνεπώς, η κρίση στην ενδεκάδα του Ρότζερς συνεχίζεται, μπορεί να χρονολογηθεί από τα μέσα Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η Λέστερ είναι η τρίτη στην κατάταξη, 9-10 βαθμούς μπροστά από εκείνους που μπορούν να τους απομακρύνουν από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Δεκέμβριο η Λέστερ έχασε αισθητικά βαθμούς με την Νόργουιτς, επιπλέον, αναγκάστηκε να απαντήσει χάρη στο αυτογκόλ του Κρούλ. Αλλά πριν από αυτό οι «αλεπούδες» κέρδισαν τρεις φορές στη σειρά σε προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ θα έπρεπε να έχει κερδίσει ούτως ή άλλως, ενώ εδώ μπορούν να εντοπιστούν τα κίνητρα της εκδίκησης. Ποντάρουμε ότι σε αυτή την πάλη η νίκη θα είναι της ενδεκάδας του Μπρένταν Ρότζερς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *