The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Хоффенхайм-13.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Ντόρτμουντ. Στάδιο “Signal Iduna Park”

Η Ντόρτμουντ θα φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο του εικοστού πρώτου γύρο της Μπουντεσλίγκα.

Ντόρτμουντ

Μετά από δύο χρόνια έντονου αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. Τώρα είναι η έκτη με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:29, κινδυνεύοντας να μην μπει στη ζώνη του Champions League. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι «σφίγγες» νίκησαν την Άουγκσμπουργκ 3:1, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Μάιντς, και έχασαν 1:2 από την Λεβερκούζεν, 2:4 από την Γλάντμπαχ και 1:2 από την Φράιμπουργκ.

Χόφενχαϊμ

Δύο συνεχόμενες ήττες από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (1:3) και Μπάγερν Μονάχου (1:4), οι οποίες αντικατέστησαν τα επιτυχημένα παιχνίδια με την Αρμίνια (0:0), τη Χέρτα Βερολίνου (3:0) και την Κολωνία (3:0), αυτά είναι τα στατιστικά της Χόφενχαϊμ για την τελευταία χρονική περίοδο, Συνολικά η ομάδα κέρδισε 22 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:37, χάρη σ’ αυτό βρίσκεται στη δωδέκατη θέση.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ είναι ένας πολύ άβολος αντίπαλος για την Ντόρτμουντ, οπότε οι φορείς στοιχημάτων υπερεκτιμούν ελαφρώς τις πιθανότητες επιτυχίας των γηπεδούχων σε αυτήν την αναμέτρηση. Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα επιβάλουν για άλλη μια φορά έναν αξιόλογο διαγωνισμό στις «σφίγγες» σε  κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Χόφενχαϊμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *