The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Хоффенхайм-02.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Η Γερμανία, σε αντίθεση με την Αγγλία και την Ιταλία, δεν φόρτωσε τις ομάδες με την περιοδεία στα μέσα της εβδομάδας. Τίποτα λοιπόν δεν μας εμποδίζει να μείνουμε στην τοπική παράδοση και να ξεκινήσουμε μια νέα αγωνιστική την Παρασκευή. Αυτή τη φορά η τοπική Μπορούσια Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ θα συναντηθούν στο Ντόρτμουντ. Τι να ισχυριστούν οι «αγροτικοί»; Οι ειδικοί για τον ιστότοπο δημοσίευσαν την πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ντόρτμουντ έχει αλλάξει σοβαρά αυτό το καλοκαίρι

Οι Μαυροκίτρινοι, μετά από ένα πείραμα ενός έτους με τον Μάρκο Ρόουζ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Έντιν Τέρζιτς ως πρώτο προπονητή. Ταυτόχρονα, η σύνθεση έχει επίσης αλλάξει σημαντικά. Ξεχωρίζει η αποχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Αντικαταστάθηκε από τον Άλλερ, αλλά ο Σεμπάστιαν διαγνώστηκε με όγκο. Δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή , αλλά και χωρίς τον Ιβοριανό η ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει καλά. Η νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου (την οποία έφερε ο Μόντεστ, που άρπαξαν επειγόντως από την Κολωνία) ήταν ήδη η 3η στους πρώτους 4 γύρους. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να θυμηθεί κανείς και την απίστευτη αποτυχία με τη Βέρντερ Βρέμης, όταν ο νεοφώτιστος νικήθηκε με 2 γκολ μέχρι το 88ο λεπτό, αλλά στο τέλος έχασε με 2-3. Έτσι τα τυπικά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα, δεν έχουν φύγει.

Η Χόφενχαϊμ προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος

Οι «Χωρικοί» ήταν ένα φιλόδοξο και μάλιστα σχετικά επιτυχημένο, αν και νέο, έργο. Η κορυφή ήταν η 3η θέση το 2018, υπό τον Nagelsmann. Αλλά ο Julian έφυγε για πιο φιλόδοξα έργα, πρώτα στη ΡΜ Λειψίας και μετά στην Μπάγερν Μονάχου. Αλλά δεν μπορούσε πραγματικά να αντικατασταθεί, και για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος από το Sinsheim τερμάτισε στην 9η θέση. Τέλος, ο Breitenreiter προσκλήθηκε στη θέση του προπονητή, ο Andre κατάφερε να κάνει τη Ζυρίχη πρωταθλήτρια Ελβετίας την περασμένη σεζόν. Ξεκίνησε καλά στη νέα του θέση. Η Χόφενχαϊμ πέρασε τον πρώτο αντίπαλο στο κύπελλο, ενώ στη Μπουντεσλίγκα, χάνοντας 1-3 στον 1ο γύρο στη Μενχενγκλάντμπαχ από την Μπορούσια, στη συνέχεια οι «αγροτικοί» κέρδισαν διαδοχικά Μπόχουμ, Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ. Αλλά τώρα αυτό το συγκρότημα δεν θα είναι εύκολο να επεκταθεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό η Ντόρτμουντ παίζει ξανά καλά με τη Χόφενχαϊμ. Την προηγούμενη σεζόν σημείωσε 4 βαθμούς, ενώ το 2021/2022 κέρδισε δύο φορές.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι είναι απίθανο να επαναλάβουν την αστοχία που έγινε με τη Βέρντερ Βρέμης. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι η Ντόρτμουντ θα κερδίσει εντός έδρας τη Χόφενχαϊμ (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *