The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияД-Хоффенхайм-27.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Στη Bundesliga έχουν παιχτεί μόνο δύο γύροι και μόνο ένας σύλλογος έχει καταφέρει χωρίς απώλειες βαθμών. Ο τρίτος γύρος ξεκινά ως συνήθως την Παρασκευή, έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ.

Οι «σφίγγες» πάντα πάνε για μακελειό

Η σημερινή Ντόρτμουντ έχει ήδη συνηθίσει να επιτίθεται και έχει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Σε τρεις επίσημες συναντήσεις αυτή τη σεζόν οι «σφίγγες» έχαναν τουλάχιστον δύο γκολ ανά αγώνα. Η Ντόρτμουντ στον πρώτο γύρο γκρέμισε την Άιντραχτ στην έδρα της με σκορ 5:2. Ήδη στη δεύτερη συνάντηση της Bundesliga οι ««σφίγγες»» έχασαν βαθμούς, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φράιμπουργκ με σκορ 1: 2, αν και η ομάδα είχε σημαντικό αγωνιστικό πλεονέκτημα. Υπήρξε επίσης ένας αγώνας για το Σούπερ Καπ Γερμανίας, όπου η Ντόρτμουντ έχασε από την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας με σκορ 1: 3. Σύμφωνα με τις φήμες για μεταγραφές, ο σύλλογος θα μπορεί να διατηρήσει τον Χόλαντ για αυτήν τη σεζόν. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επικείμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Χόφενχαϊμ στοχεύει σε υψηλές θέσεις

Οι «λευκο-μπλε» κατάφεραν να πετύχουν τέσσερις βαθμούς σε δύο εναρκτήρια παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο η Χόφενχαϊμ νίκησε συντριπτικά την Άουγκσμπουργκ με 4:0 εκτός έδρας. Δεν κατάφεραν να αναπτύξουν την επιτυχία, στον δεύτερο γύρο σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας με την ασυμβίβαστη Ούνιον Βερολίνου. Η ομάδα από το Σίνσχαϊμ στοχεύει τουλάχιστον στη  θέση στην πρώτη εξάδα, ειδικά επειδή η Χόφενχαϊμ δεν παίζει σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό αυτή τη σεζόν. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες τους, οι περισσότεροι είναι τραυματισμένοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Ντόρτμουντ κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με σκορ 1:0, αλλά εντός έδρας σημειώθηκε αποτελεσματική ισοπαλία – 2:2.

Πρόβλεψη

Θα συναρτηθούν δύο φιλόδοξοι σύλλογοι, όπου η γηπεδούχος ομάδα θεωρείται φαβορί, η Χόφενχαϊμ θα έρθει για τους βαθμούς, επειδή η Ντόρτμουντ δεν είναι σε βέλτιστη κατάσταση τώρα. Οι φορείς στοιχημάτων αναμένουν θεαματικό μακελειό, συμφωνούμε απόλυτα. Ας πάρουμε ένα προσεκτικό και αξιόπιστο στοίχημα για την ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *