The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Севилья-11.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – Αγωνιστική 4/6

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Signal Iduna Park

Στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League θα παίξουν ματαξύ τους η Ντόρτμουντ και η Σεβίλλη.

Ντόρτμουντ

Στην τρέχουσα ευρωπαϊκή εκστρατεία, η Ντόρτμουντ αντιμετώπισε με σιγουριά την Κοπεγχάγη (3:0) και τη Σεβίλλη (4:1), καθώς ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι (1:2) σε μια σκληρή μάχη. Ως αποτέλεσμα, η ενδιάμεση δεύτερη θέση των «σφιγγών» με έξι βαθμούς και εξαιρετικές πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι οφ.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη, από την άλλη, έπιασε ισοπαλία 0:0 σε μονομαχία με την Κοπεγχάγη, αλλά ταυτόχρονα έχασε 0:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι και 1:4 από την Ντόρτμουντ. Στην εθνική αρένα, οι Roji Blancos είναι στην ταπεινωτική δέκατη έβδομη θέση, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες έκαναν μια μετάθεση στη γέφυρα προπονητών.

Πρόβλεψη

Παρά τις φρέσκες αποφάσεις του προσωπικού, η Σεβίλλη εξακολουθεί να είναι καταδικασμένη σε ήττα στο Ντόρτμουντ, καθώς είναι αισθητά κατώτερη σε κατηγορία και ομαδική δουλειά από τις «σφίγγες». Και αυτοί με τη σειρά τους είναι αποφασισμένοι να λύσουν το θέμα της πρόκρισης στους 16 νωρίτερα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *