The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-РБЛейпциг-08.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στον κεντρικό αγώνα του 32ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα αγωνιστεί μεταξύ τους η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η ΡΜ Λειψίας, η πρόβλεψη προετοιμάστηκε από τους ειδικούς της ιστοσελίδας μας.

Οι «σφίγγες» χρειάζονται το τοπ-4

Η Ντόρτμουντ είχε μια κακή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, καθώς τρεις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος καταλαμβάνει μόνο την πέμπτη θέση. Για τις «σφίγγες» θα είναι μεγάλο φιάσκο αν δεν περάσουν στο Champions League. Προς το παρόν υπάρχουν πιθανότητες να μπει στο πρώτο κουαρτέτο, η διαφορά από την τέταρτη Άιντραχτ Φραγκφούρτης είναι 1 βαθμό και από τη τρίτη Βόλφσμπουργκ δύο βαθμούς. Η ομάδα πρέπει σίγουρα να κερδίσει, αναμένοντας για λάθη των ανταγωνιστών που δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Η Ντόρτμουντ Μπορούσια κέρδισε καλή δυναμική, κερδίζοντας τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν μια σημαντική νίκη επί της άμεσης αντίπαλης Βόλφσμπουργκ 2:0. Έξι παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Οι «ταύροι» θα είναι ασημένιοι πρωταθλητές

Η ΡΜ Λειψίας δείχνει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου αυτή τη σεζόν, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην Μπουντεσλίγκα και είναι απίθανο να αλλάξει κάτι, η διαφορά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή είναι 7 βαθμοί, ενώ η πρώτη Μπάγερν Μονάχου είναι απλησίαστη. Ταυτόχρονα, υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να κερδίσει το Γερμανικό Κύπελλο, αυτό μπορεί να είναι ένα ευχάριστο μπόνους. Χωρίς κίνητρα, δεν είναι τόσο εύκολο για τους «ταύρους» να συντονιστούν στο παιχνίδι· αυτό μπορεί να εξηγήσει μόνο μία νίκη σε τρία παιχνίδια. Τον επερχόμενο αγώνα θα χάσουν δύο παίκτες λόγω τραυμάτων.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ντόρτμουντ κέρδισε με σκορ 3:1. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χόλαντ κατάγραψε το διπλό στο λογαριασμό του.

Πρόβλεψη

Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ομάδες θα παίξουν σύντομα μεταξύ τους στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που θα επηρεάσει επίσης τη διάθεση των παικτών. Η ΡΜ Λειψίας δεν είναι ισχυρή και χρειάζεται βαθμούς, αλλά οι «σφίγγες» πρέπει να κερδίσουν. Το κίνητρο στο τουρνουά θα κάνει τη δουλειά του, πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να ρισκάρετε ποντάροντας στη ξεκάθαρη νίκη της Ντόρτμουντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 2,14.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *