The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-РБЛейпциг-02.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, 7:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Η κύρια διακόσμηση του εικοστού όγδοου γύρου της Bundesliga θα είναι η συνάντηση μεταξύ Ντόρτμουντ και ΡΜ Λειψίας.

Ντόρτμουντ

Σε όλο το πρωτάθλημα, η Ντόρτμουντ διατηρεί τη δεύτερη θέση – συνολικά κέρδισε 57 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 67:38. Πριν από το διάλλειμα γι αγώνες των εθνικών οι «σφίγγες» σημείωσαν νίκες 6:0 επί της Γλάντμπαχ, 1:0 επί της Αρμίνια και 1:0 επί της Μάιντς, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από ισοπαλίες 1:1 με την Άουγκσμπουργκ και 1:1 με την Κολωνία.

ΡΜ Λειψίας

Την ίδια στιγμή, η ΡΜ Λειψίας τα πήγε επίσης χωρίς ήττες, νίκησε τη Χέρτα Βερολίνου (6:1), τη Μπόχουμ (1:0) και την Γκρόιτερ Φιρθ (6:1), αλλά να απέτυχε σπάσει την αντίσταση της Φράιμπουργκ (1:1) και Άιντραχτ (0:0). Ωστόσο, οι τύποι του Τεντέσκο ολοκληρώνουν το έργο ελάχιστο στόχο για τη σεζόν και είναι τέταρτοι με 45 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 57:30.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες δυνατότητες επίθεσης, αλλά σαφώς δεν ξέρουν πώς να αμυνθούν αξιόπιστα. Σε τέτοια σενάρια, περιμένω άλλη μια αφθονία γκολ από την Ντόρτμουντ και τη ΡΜ Λειψίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *