The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για τον αγώνα

БоруссияД-РБЛейпциг-03.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, 9:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Η Παρασκευή ήταν πάντα μια προθέρμανση πριν από ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά στην Ευρώπη θα υπάρξουν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη ΡΜ Λειψίας, οι οποίες θα παίξει στην Μπουντεσλίγκα.

Οι «σφίγγες» είναι σε φανταστική φόρμα

Η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνολικά οι «σφίγγες» έπαιξαν 9 συναντήσεις κερδίζοντας όλες τις συναντήσεις. Η ομάδα κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου εκτός έδρας από τη Χόφενχαϊμ με σκορ 1:0, αν και η μάχη αποδείχθηκε δύσκολη. Ο σύλλογος είναι δεύτερος στην Μπουντεσλίγκα, πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών, μεταξύ των οποίων οι Adeyemi και Mukoko.

Η ΡΜ Λειψίας δεν φοβάται κανέναν

Οι «μπουλς» παίζουν καλά αυτή τη σεζόν, αν και υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα. Η ομάδα είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους. Στη μάχη του τελευταίου γύρου κέρδισαν την Άιντραχτ με σκορ 2-1. Στο Champions League, ο σύλλογος παίζει με τη Mancity στους 16, θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν τους «πολίτες», μετά από εντός έδρας ισοπαλία 1:1. Ο σύλλογος έχει επίσης τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις, οι ομάδες συχνά χαροποιούν με την υψηλή απόδοση, αυτό συνέβη και στον πρώτο γύρο, όταν η ΡΜ Λειψίας κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3:0. Η Ντόρτμουντ σε εκείνη τη συνάντηση φαινόταν αβοήθητη, έχοντας καταφέρει να κάνει μόνο 4 σουτ στο τέρμα, ενώ δεν πέτυχε ποτέ το στόχο.

Πρόβλεψη

Μα περιμένει αναμέτρηση μεταξύ των άμεσων ανταγωνιστών και των σημερινών συμμετεχόντων στο Champions League. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, εξάλλου, έχουν τον παράγοντα της έδρας τους και ένα παρατεταμένο σερί νικών. Ένα τέτοιο ματς σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε, καθώς θα είναι κεντρικό στην 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Πιστεύουμε εδώ θα περάσει το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *