The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияМ-Бавария-13.08

Σούπερ Καπ Γερμανίας

Τρίτη, 17 Αύγουστος 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Στις 17 Αυγούστου θα έχουμε μια συναρπαστική μάχη για το Σούπερ Καπ Γερμανίας, η πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «σφίγγες» έχουν πολλές απώλειες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 12 παίκτες ταυτόχρονα μπορούν να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα στη Μπορούσια. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν βασικοί παίκτες ανάμεσά τους, αν και μερικοί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν βγει στη βάση. Οι «σφίγγες» είχαν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Bundesliga, νικώντας συντριπτικά εντός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5:2. Ο Erling Holland συμμετείχε σε όλα τα γκολ της ομάδας του: 2 γκολ + 3 ασίστ. Το «νορβηγικό σφυρί» μπορεί ακόμα να αγοραστεί πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, αν και φαίνεται πολύ δυνατός στη Μπορούσια.

Οι Βαυαροί είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ένα δύσκολο ξεκίνημα μέχρι τώρα, ίσως η ομάδα και ο νέος προπονητής Julian Nagelsmann προσπαθούν να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος σημειώθηκε μια δύσκολη ισοπαλία κόντρα στην Γλάντμπαχ εκτός έδρας 1:1. Η ομάδα έπαιξε πολύ άσχημα σε φιλικούς, φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα χρόνος για να βρεθεί στη βέλτιστη κατάσταση. Είναι πολύ επικίνδυνο να παίζει σε αυτήν την κατάσταση εναντίον των «σφιγγών», όλα μπορούν να καταλήξουν σε φιάσκο. Οι Βαυαροί έχουν ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας, η ομάδα πρέπει να παλέψει για το τρόπαιο.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν έχει νόημα να υπενθυμίσουμε όλη την ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων, ας μιλήσουμε μόνο για την περσινή σεζόν, τότε αυτοί οι σύλλογοι πολέμησαν επίσης στη μάχη για το Super Cup, οι Βαυαροί κέρδισαν με σκορ 3:2. Οι «σφίγγες» έχασαν και τους δύο αγώνες πρωταθλήματος, 2:3 εντός και 2:4 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια μάχη μεταξύ δύο από τους πιο διάσημους μεγιστάνες της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ παίζει εντός έδρας, αλλά η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα μικρό φαβορί. Οι «σφίγγες» χάνουν την ευελιξία τους λόγω των μεγάλων απωλειών προσωπικού. Αλλά κι οι Βαυαροί δεν είναι αναμάρτητοι όσον αφορά την αγωνιστική φόρμα. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο, θα είναι ένα ακόμη μακελειό των δύο μεγάλων ομάδων. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε το στοίχημα 1Χ – η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *