The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Бавария-08.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Τα βασικά φαβορί της σεζόν Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου θα αναμετρηθούν στον ένατο γύρο της Bundesliga.

Ντόρτμουντ

Τον περασμένο μήνα η Ντόρτμουντ σημείωσε εκπληκτικά μέτριες νίκες επί της Χέρτα βερολίνου (1:0), της Χόφενχαϊμ (1:0) και της Σάλκε (1:0), και επίσης ειλικρινά απέτυχε σε μονομαχίες με τη ΡΜ Λειψίας (0:3) και την Κολωνία (0:2). Έτσι, οι «σφίγγες» με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 11:10 κατέχουν την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου, με τους ίδιους 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:6, είναι τρίτη, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Την παραμονή η ομάδα κέρδισε εύκολα τη νίκη επί της Λεβερκούζεν (4:0), αλλά πριν από αυτό δεν κατάφερε να σπάσει την αντίσταση των Γλάντμπαχ (1:1), Ουνιόν Βερολίνου (1:1), Στουτγάρδης (2:2) και Άουγκσμπουργκ (0:1).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα παίξει μαλακά με την Ντόρτμουντ και θα εκμεταλλευτεί πλήρως την αδυναμία της να αντιμετωπίσει επιτυχώς τους αντιπάλους με ένα καλά τοποθετημένο μοτίβο παιχνιδιού και υψηλή υλοποίηση επικίνδυνων στιγμών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *