The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-МанчестерСити-25.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – Αγωνιστική 5/6

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Signal Iduna Park

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου συνδέουν ήδη την Τρίτη με το Champions League, στις 25 Οκτωβρίου θα έχουμε άλλες 8 συναντήσεις της διοργάνωσης. Αυτή είναι η αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν φοβούνται κανέναν

Ο σύλλογος της Ντόρτμουντ φαίνεται καλός αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής, τα πηγαίνει καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Bundesliga είναι πέμπτος, αν και δεν είναι όλα τόσο άσχημα, αφού η διαφορά από τον ηγέτη είναι μόλις 4 βαθμοί. Η Ντόρτμουντ κέρδισε με σκορ 5:0 τη Στουτγάρδη στον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος, τερματίζοντας ένα δυσάρεστο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα ούτε στο Champions League, η ομάδα είναι δεύτερη στον όμιλο, 3 βαθμούς πίσω από τη Μανσίτι και 5 βαθμούς μπροστά από τους πλησιέστερους διώκτες. Ο σύλλογος έχει επτά απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Οι «πολίτες» δεν χρειάζεται να κερδίσουν

Η Μανσίτι παίζει με το στυλ της, προσπαθώντας να κυριαρχήσει σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής, αν και υπάρχουν κάποιες αστοχίες. Στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα παραμένουν δεύτεροι, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ. Οι «πολίτες» κέρδισαν τη συνάντησή τους του τελευταίου γύρου εντός έδρας εναντίον της Μπράιτον με σκορ 3:1, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε διπλό, ο αστέρας Νορβηγός έχει ήδη σκοράρει 17 γκολ σε 11 γύρους της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι προηγείται στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, για να εγγυηθεί την πρώτη θέση θα είναι αρκετό να μην χάσει στον επερχόμενο αγώνα. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ντόρτμουντ παραλίγο να δημιουργήσει αίσθηση στον πρώτο γύρο με το εκτός έδρας προβάδισμα 1-0, η Μάνσιτι γύρισε το ματς μεταξύ 80 και 84 για να αρπάξει τη νίκη με 2-1.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια μάχη για την πρώτη θέση στην τετράδα, οπότε να περιμένετε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν εγγυημένη υποστήριξη από τους οπαδούς, αλλά οι φιλοξενούμενο θα εξακολουθούν να είναι τα φαβορί. Ο Χάαλαντ θα επιστρέψει στο γήπεδο, όπου αποθεώθηκε πριν από ένα χρόνο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δράσει ο Νορβηγός αν μπει τελικώς στο γήπεδο. Φαίνεται καλή επιλογή με την ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *