The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μάιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Майнц-17.06b

Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντόρτμουντ. Στάδιο σήματος Iduna Park

Το πρόγραμμα του τριακοστού δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα συνεχιστεί τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μάιντς.

Ντόρτμουντ

Έχοντας σημειώσει 66 πόντους με διαφορά τερμάτων 82:35, η Μπορούσια Ντόρτμουντ εδραιώθηκε σταθερά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Στις πρόσφατες συναντήσεις του οι «σφίγγες» επικρατήσαν της Φορτούνα Ντύσσελντορφ (1:0), Χέρτα  Βερολίνου (1:0), Παντερμπόρν (6:1) και Βόλφσμπουργκ (2:0), αλλά η ήττα 0:1 από την Μπάγερν Μονάχου Βαυαρία τους στερεί όλες τις πιθανότητες για τον τίτλο.

Μάιντς

Παραδόξως, αλλά μετά την επανάληψη της σεζόν, η Μάιντς αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας. Υπό αυτές τις συνθήκες νίκησε 2:0 την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Ουνιόν Βερολίνου. Εντός έδρας όμως η ομάδα έχασε από κάθε άποψη 0:5 από τη Λειψία, 0:1 από την Χόφενχαϊμ και 0:1 από την Άουγκσμπουργκ. Δέκατη πέμπτη  θέση, 31 πόντοι και διαφορά τερμάτων 39:63, με τέτοιο ρυθμό μπορούν να αποκλειστούν κιόλας.

Πρόβλεψη

Μετά από δύο θαμπά παιχνίδια η Ντόρτμουντ θα πρέπει να δείξει τις καλύτερες δεξιότητές της σε μονομαχία με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *