The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-BorussiaDortmund-Wolfsburg-30.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο “Signal Iduna Park

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του εικοστού έβδομου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ, όπου ένας από τους διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλήματος θα δοκιμάσει τη δύναμη ενός ισχυρού μεσαίου παίκτη του πρωταθλήματος.

Εξήντα βαθμοί στο ενεργητικό, διαφορά τερμάτων 64:30 και η δεύτερη θέση των βαθμολογιών, σε αυτό το στάδιο της σεζόν η Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνίζεται σοβαρά για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Την παραμονή οι «σφίγγες» με δυσκολία κέρδισαν την Χέρτα Βερολίνου (3:2), τη Στουτγκάρδη (3:1) και την Μπάγερ (3:2), έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τη Νυρεμβέργη και έχασαν 1:2 από την Άουγκσμπουργκ. Αλλά κατά τη διάρκεια της διεθνούς παύσης η ενδεκάδα του Λισιέν Φαβρ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να συγκεντρωθεί για το τελικό κομμάτι του πρωταθλήματος.

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας 42 βαθμούς με τη διαφορά τερμάτων 44:39. Στους τελευταίους πέντε γύρους οι «λύκοι» έχασαν συντριπτικά 0:6 από την Μπάγερν, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Βέρντερ Βρέμης και τρεις φορές κέρδισαν – 5:2 τη Φορτούνα, 3:0 την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και 3:0 τη Μάιντς. Επομένως, δεν πρέπει να υποτιμάτε τη δύναμη των παικτών του Labbadia.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους ειδικούς η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει εξαιρετικές πιθανότητες για θρίαμβο σε αυτή τη συνάντηση. Οι κύριες αποτυχίες αυτής της ομάδας συνδέονται με εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ εντός έδρας, με την ξέφρενη υποστήριξη των οπαδών, οι «σφίγγες» είναι σε θέση να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *