The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Άγιαξ: προγνωστικά για στοίχημα

Вольфсбург-БоруссияД-24.04

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Την Τετάρτη θα υπάρχει και πάλι μεγάλη ποικιλία στο ποδόσφαιρο χάρη στο Champions League. Στο πλαίσιο του, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες θα δουν οι οπαδοί στο Ντόρτμουντ: η τοπική Μπορούσια θα φιλοξενήσει την Άγιαξ. Θα έχουν οι Γερμανοί αρκετή δύναμη να εκδικηθούν τους Ολλανδούς για την ντροπή στο Άμστερνταμ τον Οκτώβριο;

Η Ντόρτμουντ τα πάει καλά, δεδομένης της κατάστασης στελέχωσης

Οι Μαυροκίτρινοι βρίσκονται για άλλη μια φορά σε μια πραγματική επιδημία τραύματος. Χωρίς τον Χόλαντ, σύμφωνα με κάποιες δύσπιστες προβλέψεις, δε θα παίξει μέχρι τον 2ο γύρο της Bundesliga. Εκτός από αυτόν, υπάρχουν ακόμη μισή ντουζίνα βασικοί παίκτες στο αναρρωτήριο. Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Μάρκο Ρόσα καταφέρνουν να πάνε 2 στην εγχώρια αρένα – κέρδισαν 8 συναντήσεις στις 10. Η ομάδα, σε αντίθεση με την Μπάγερν, δεν επέτρεψε άστοχο ούτε στο κύπελλο. Όμως στο Champions League ήταν 0-4 στην Ολλανδία. Ωστόσο, πριν από αυτό, οι Γερμανοί είχαν νικήσει τόσο την Μπεσίκτας όσο και τη Σπόρτινγκ και είναι απίθανο κάτι να απειλήσει την πρόκριση της Ντόρτμουντ στα επόμενα πλέι οφ.

Η Άγιαξ είναι ξεκάθαρα αποφασισμένος να πετύχει στο Champions League αυτή τη φορά

Οι «ασπροκόκκινο» αφού έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης δύο συνεχόμενες φορές συνάντησαν τα πλέι οφ στο Europa League. Επιπλέον, κατάφεραν να μην δηλώσουν τον νεοφερμένο του χειμώνα, Sebastian Aller, για αυτούς τους αγώνες στο τελευταίο ράλι και τελείωσαν τον αγώνα νωρίς. Αυτή τη στιγμή, το Άμστερνταμ έχει σίγουρα σοβαρές διαθέσεις. Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας ηγείται αυτή τη στιγμή του ομίλου. Ήταν αρκετά προφανές ότι η Ντόρτμουντ θα έφτανε στα πλέι οφ και για τους Ολλανδούς δεν προβλεπόταν ο ευκολότερος αγώνας εναντίον της Σπόρτινγκ και της Μπεσίκτας. Κέρδισαν και τους δύο με μεγάλη αυτοπεποίθηση: πρώτα 5-1 στη Λισαβόνα με το «καρέ» του Αλέρ και μετά 2-0 εντός έδρας με τους Τούρκους. Αυτό που λίγοι περίμεναν ήταν το 4-0 με φαβορί. Ήδη από το 11ο λεπτό ο Ρόις σκόραρε, αλλά μόνο στο δίχτυ της δικής του ομάδας. Και μετά πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα με τον Αλέρ, ο Γάλλος είχε 1 + 2 στο ματς.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν το 4-0 που αναφέρθηκε πιο πάνω, οι σύλλογοι συναντήθηκαν δύο φορές. Το 1996 η Άγιαξ γιόρτασε την επιτυχία δύο φορές. Το 2012 η ​​ Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει εκδίκηση νικώντας αντίπαλο από την Ολλανδία και στα δύο ματς με συνολικό σκορ 8-1.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος στο τουρνουά, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο ομάδες θα είναι στα πλέι οφ. Γιατί να μην έχουν ξανά μια θεαματική αναμέτρηση; Περιμένουμε το σύνολο των γκολ να είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *