The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντούκλα Πράγας εναντίον Βισοτσίνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДуклаПрага-ВысочинаЙиглава-25.05b

Πρωτάθλημα Τσεχίας  – Β’ κατηγορία

Στάδιο Γιουλίσκα (Πράγα)

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο δέκατος όγδοος γύρος της Β’ Κατηγορίας του τσεχικού πρωταθλήματος ξεκινά την επόμενη Δευτέρα με την αναμέτρηση μεταξύ της Πράγας Ντούκλα και της Βισοζίνα.

Ντούκλα Πράγας

Πέμπτη θέση, 31 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 36:26 και μόνο τρεις βαθμοί διαφορά πίσω από τη ζώνη πρόκρισης ελίτ, η Ντούκλα Πράγας παίζει  προβλέψιμα δυναμικά στην τρέχουσα σεζόν, επιθυμώντας να επιστρέψει στην ισχυρότερη κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, πριν από την παύση, οι «κίτρινο-κόκκινοι» δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο. Νίκησαν την Lysen 4:2, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Varnsdorf, χάνοντας 2:3 από την Chrudimo, 1:2 από την Hradec Kralove και 2:5 από την Victoria Zhishkov.

Βισοτσίνα

Η Βισοτσίνα αισθάνεται άνετα στο γήπεδή της, όπου πρόσφατα νίκησε τη Pardubice (3:2), τη Vlašim (4:1) και τη Tršinets (2:0). Εκτός έδρας σημειώθηκαν ισοπαλίες 1:1 με την Prostejov και 1:1 με την Witkowice. Έτσι, η ομάδα από την Τζιχλάβα βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 35 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 34:20.

Πρόβλεψη

Από αυτόν τον αγώνα περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο και ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Παρ’ όλα αυτά, τόσο η Ντούκλα Πράγας όσο και η Βισοτσίνα έχουν μια υψηλής ποιότητας γραμμή επίθεσης και τείνουν να σκοράρουν παρά να μην χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *