The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιριάνγκεν εναντίον Juventus Managua: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Манагуа-РеалЭстели-02.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – Προημιτελικός (πλέι οφ)

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Το πρωτάθλημα της Νικαράγουα κατάφερε όχι μόνο να ολοκληρώσει το πλήρες πρόγραμμα του Κλαουσούρα, την κανονική σεζόν, τώρα έρχεται η ώρα για τα πλέι-οφ. Αλλά η σεζόν συνεχίζεται, την Πέμπτη το βράδυ θα πραγματοποιηθούν προημιτελικοί αγώνες, με τους οποίους θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Νωρίτερα από άλλους θα παίξουν οι Ντιριάνγκεν και Juventus Managua. Ο ιστότοπος είναι ήδη έτοιμος για την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά τα μεσάνυχτα στις 23 Απριλίου 2020.

Η Ντιριάνγκεν παρέμεινε στην 3η θέση

Οι «Kasiki» αγωνίστηκε για τη 2η θέση στο Πριμέρα. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: αυτή που θα την καταλάμβανε θα έπαιρνε επιπλέον ξεκούραση, γιατί θα ξεκινήσει στα πλέι οφ μόνο από τους ημιτελικούς. Ο σύλλογος αυτός έχασε από την Real Esteli, με την οποία σχεδόν ο τελευταίος άλλαξε θέσεις. Και είναι πολύ απογοητευτικό: στο τέλος σημείωσαν τους ίδιους 35 βαθμούς. Αλλά το «Τρένο από το Βορρά» πήρε «ασημένιο», καθώς είχε καλύτερους πρόσθετους δείκτες. Παρ’ όλα αυτά, τώρα οι οπαδοί μπορούν να βασίζονται στην καλή φόρμα των φαβορί τους, που θα τους επιτρέψει να περάσουν στους προημιτελικούς την Χουβέντους χωρίς προβλήματα. Η Ντιριάνγκεν έχει να χάσει 4 γύρους στη σειρά και τερμάτισε τη σεζόν με νίκη 3-1 έναντι της Ρεάλ Μαδρίς.

Η Juventus Managua είναι τυχερή που μπήκε στα πλέι οφ

Οι «Los ribes» δεν έδειξαν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ανταγωνιστές από τη Ρεάλ Μαδρίς, που έφυγαν πρόωρα από το γήπεδο στον 16ο γύρο, δεν βοήθησαν καθόλου. Έτσι, οι «Los Merengues» διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στον δεύτερο, πραγματικά εξαιρετικά αμφιλεγόμενο, γκολ. Αν και ο ένοχος ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ήταν ο αντίπαλος, ο οποίος κιόλας έφυγε από το γήπεδο με σκορ 2-0 (και, επομένως, είναι προφανές σε ποιον πρέπει να μετρηθεί η νίκη ούτως ή άλλως), η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Οπότε ούτε η Ρεάλ Μαδρίς ούτε η Τσιναντέγκα δεν κέρδισαν στο τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι, ακόμη και χωρίς τους βαθμούς για τη νίκη επί των «μαρέγκων», η Χουβέντους ούτως ή άλλως θα έπαιρνε την 6η, τελευταία για την πρόκριση, θέση. Αλλά ποιες είναι οι προοπτικές τους τώρα; Εκτός από τη μη καταγεγραμμένη νίκη, η Χουβέντους Μανάγουα σημείωσε μόνο 2 βαθμούς σε 3 τελευταίους γύρους. 18 βαθμούς συνολικά σε 17 παιχνίδια, αρνητική διαφορά τερμάτων, είναι απίθανο πολλοί να ποντάρουν στην πρόκριση των «Los ribes» στον επόμενο γύρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Φαίνεται η Ντιριάνγκεν έπρεπε να έχει υψηλότερες αποδόσεις από τον αντίπαλο. Αλλά η Χουβέντους Μανάγουα καταφέρνει να κρατιέται τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με την Ντιριάνγκεν. Έτσι, στην «κανονική σεζόν 2020» τα κλαμπ αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας και, έχοντας χάσει 0-1 εκτός έδρας, οι «Los ribes» κέρδισαν εντός έδρας με σκορ 3-0.

Πρόβλεψη

Δεν πιστεύουμε ιδιαίτερα ότι η Χουβέντους Μανάγουα θα είναι σε θέση να κερδίσει ένα αποδεκτό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη σίγουρη νίκη της Ντιριάνγκεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ντιριάνγκεν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *