The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μόσχας εναντίον ΤΣΣΚΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоМосква-ЦСКА-08.08

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Dinamo Lev Yashin Stadium

Το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινά με ενδιαφέρον. Κάθε γύρος έχει ενδιαφέρουσες συναντήσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το προηγούμενο, δεν θα περάσει χωρίς το ντέρμπι της πρωτεύουσας. Και πάλι θα συμμετέχει η ΤΣΣΚΑ, αυτή τη φορά θα επισκεφθεί τη Ντιναμό Μόσχας. Θα συνεχίσουν οι «κυανόλευκοι» το νικηφόρο σερί τους;

Η Ντιναμό Μόσχας έχει σαφώς μπροστά της ένα παράδειγμα γειτόνων από την προηγούμενη σεζόν

Η ομάδα υποστήριξε την τάση της πρωτεύουσας να προσκαλεί Γερμανούς τεχνικούς. Ο Sandro Schwartz, που ήρθε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, δεν μπόρεσε να δώσει αποτέλεσμα αμέσως, αλλά τελικά στη Σπαρτάκ ο Tedesco επικρίθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και εύλογα. Αλλά τώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι ασημένιοι πρωταθλητές της χώρας. Έτσι, τα αφεντικά ενός άλλου συλλόγου της Μόσχας και οι οπαδοί περιμένουν μια σημαντική ανακάλυψη τώρα, ειδικά από τη στιγμή που η Ντιναμό έχει βρει καλή ενίσχυση στην αγορά μεταγραφών. Μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι και οι δύο συναντήσεις ήταν εκτός έδρας, κατάφεραν να πετύχουν το μέγιστο: 2-0 στο Ροστόφ και απροσδόκητα δύσκολο 3-2 με την Ούφα. Εκεί, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να χάσουν το πλεονέκτημα των 2 γκολ, αλλά έσωσαν τους βαθμούς χάρη σε γκολ του Σιμάνσκι στο 89ο λεπτό.

Η ΤΣΣΚΑ δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής

Η ΤΣΣΚΑ απέτυχε πλήρως την περασμένη σεζόν. Στην αρχή ο Βίκτορ Γκοντσάρενκο, ακόμη και έχοντας λάβει τελικά μια πραγματικά καλή ενίσχυση από αξιότιμους λεγεωνάριους, δεν κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι των παικτών του. Το στοίχημα στον Ίβιτσα Όλιτς δικαιολογήθηκε μόνο από την άποψη της γενικής σκεπτικιστικής αντίληψής της από ειδικούς. Με τον Κροάτη οι πιθανότητες για ευρωπαϊκές διοργανώσεις χάθηκαν εντελώς, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο σύλλογος της Μόσχας ξεκινά τη σεζόν, σκεπτόμενος μόνο τα καθήκοντα στην εγχώρια αρένα. Και το κάνει αυτό υπό την καθοδήγηση ενός άλλου πρώην ποδοσφαιριστή του χωρίς ανεξάρτητη προπονητική εμπειρία του Αλεξέι Μπερεζούτσκι. Έκανε το ντεμπούτο του με νίκη, την οποία έφερε το μοναδικό γκολ του νεοφερμένου, Ζαμπολότνι, στο τέρμα της σεμνής Ούφα. Και πριν από μια εβδομάδα η Λοκομοτίβ, ακόμη και έχοντας δεχτεί γρήγορο γκολ, βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση στο VTB-Arena.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον περασμένο Οκτώβριο η Ντιναμό έχασε από τον γείτονα για πρώτη φορά σε 7 συναντήσεις. Όμως, στον τελευταίο, 30ο γύρο, νίκησε την ΤΣΣΚΑ σε εντυπωσιακό αγώνα με σκορ 3-2 με το διπλό του Γκρούλεφ και το αποφασιστικό γκολ στο 89ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι πιθανότητες των ομάδων είναι σχεδόν ίσες. Αλλά η Ντιναμό φάνηκε πιο πειστική στην αρχή, οπότε προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση – 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *