The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μπρεστ εναντίον Ντιναμό Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоБрест-ДинамоМинск-10.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεταξύ τους θα συναντηθούν δύο ομάδες που πριν από την έναρξη περίμεναν να δουν μεταξύ των ηγετών, αλλά τώρα βρίσκονται στο κάτω μέρος της κατάταξης. Ποιος θα κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα;

Ντιναμό Μπρεστ

Η σημερινή πρωταθλήτρια στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει συντριπτικά το αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ την Μπομπρουίσκ Μπελσίνα (3:0) εκτός έδρας, διακόπτοντας το σερί από τρεις ήττες. Από τα μέσα Απριλίου η ομάδα του Σεργκέι Κοβαλτσούκ έχασε από τη Βιτέμπσκ (0:1) και μετά δύο φορές στη σειρά έχασε από τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Οι «ανθρακωρύχοι» στην αρχή επικράτησαν 0:2 στο εθνικό πρωτάθλημα, και  μετά στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κυπέλλου της Λευκορωσίας (2:4). Ωστόσο στο Κύπελλο η ομάδα του Μπρεστ προκρίθηκε στον τελικό, έχοντας κερδίσει 2:0 στην έδρα της στον πρώτο αγώνα τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι «λευκό-μπλε» έχασαν τέσσερα γκολ στη σειρά μέσα σε 15 λεπτά δεν μπορεί παρά να ενοχλήσει τον μέντορα και τους θαυμαστές τους. Στην κατάταξη η Ντιναμό Μπρεστ καταλαμβάνει τη 10η θέση με 10 βαθμούς στο ενεργητικό.

Ντιναμό Μινσκ

Είναι η πρώτη ομάδα που αντικατέστησε τον προπονητή αυτή τη σεζόν. Ο Λεονίντ Κουτσούκ ξεκίνησε με σίγουρη νίκη επί της Σμολέβιτσι (3:1), αλλά στον τελευταίο γύρο υπέστη το πρώτο φιάσκο. Οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν σωστά στον αγωνιστικό τους χώρο τον απροσδόκητο ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ Σλουτσκ. Η Ντιναμό έχασε 1:2, μην εφαρμόζοντας πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Στο βαθμολογικό πίνακα οι ποδοσφαιριστές της πρωτεύουσας καταλαμβάνουν τη 13η θέση με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πιο ενδιαφέρων στον επόμενο γύρο. Συναντιούνται δύο φιλόδοξες ομάδες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν πετύχει, αλλά τόσο οι παίκτες του Μινσκ όσο και του Μπρεστ έχουν προοπτικές. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο κοντά στη νίκη. Ο Κουτσούκ μόλις εξοικειώνεται με τη θέση του προπονητή. Είναι έμπειρος τεχνικός, πρέπει να διορθώσει τα λάθη που έκανε στη μονομαχία με την Σλουτσκ, ώστε να μην τα επαναλάβει ξανά. Σας συμβουλεύω να ποντάρετε στην Ντιναμό Μινσκ με χάντικαπ (0) σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ντιναμό Μινσκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,675.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *